Bıktım artık şanssızlık mi kadersizlik mi
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Bıktım artık şanssızlık mi kadersizlik mi
-
02-10-2022, 20:03:20Nerden başlasam bilmiyorum kk bayadir takip ederim ama ilk defa yaziyorum. Konu acan arkadaşları goruyorum kimi evlenememekten kimi eşinden memnun değil . Benim icinde hayat tam tersi bir yerden vuruyor işsizlik. 6 yıllık bir ilişkim var nisanliyim. Nişanlım İstanbul'da ben farklı şehirde. Universiteyi bitireli iki yıl olacak ama ben asla kendi bolumumle alakalı iş bulamıyorum . Maliye mezunuyum bu arada. Tanıdığım yok malesef ki deneyimsiz olunca asla tanıdık olmadan bir yerlere girilmiyor . İstanbul'da iş arıyorum bulamıyorum hepinizin bildiği iş sitelerinden birinde sadece 7 goruntuleme almışım iki yildir. Sadece 6 ay muşteri temsilcisi olarak calıştım ailemin olduğu şehirde ama ilerlemek diye bir şey yok asla ancak kullanildigimi ve zaman kaybettigimi anladım ses tellerim aciyordu artık ilerleyebilcegimi duşunsem asla bırakmazdım. Ama ben muhasebeci olmak istiyorum malesef bulamiyorum. Nitekim herkesin bir derdi var sevdiğim biri var ama evlenemiyoruz cunku ikimizin de duzgun işleri yok . Ben ne kadar cabalasamda olmayacağını duşunuyorum oyle durumdayım ki niye geldim dunyaya diye sorgular oldum. Hep ise gidenlere ozenip duruyorum.Sizce benim hatam nedir. Bakımlı biriyim ,diksiyonum iyi ve zekam da yerinde ama tanıdığım kimse yok kimse donuş yapmıyor .