Kuzular merhaba , cok ama cok yakın bir arkadaşım hamile bu haberi duyduğum da cok sevindim ama en son bana soyledi kendisi sebep olarakta benim bir duşuğum oldu uzulurum diye soyleyememiş. Bunu anladım ince duşunmuş dedim falan ama ilk duymayı isterdim .. bu arada arkadaşım ile evlerimiz yakın değil yani şoyle ben Oğretmenim yaz tatilinde ailemin yanına geldim onlar ile evleri yakın ... neyse haberi duyduktan sonra her akşam yemek goturdum ona eşi vardiyali calışıyor erinir kendine yemek yapmaz diye ... biraz anne gibi işte dikkat et onu yapma bumu yapma falan demiş olabilirim ama kendim duşuk yaşadığım icin onum adına da korkuyordum neyse gelelim asıl konuya , dun carşıda gezerken beyaz bir yeni doğan tulumu gordum onun bebeği daha 6 haftalık ama icimden geldi almak istedim , aldım bir arkadaşımı daha aradım oda evli ve malesef onunda bir duşuğu oldu ona dedim ki gel beraber x e gidelim hem hediye de aldım hem onu gormuş oluruz bu arkadaşım bana dediki once sen bi bana gel kahve icelim... neyse ona gittim kahve falan derken şunu oğrendim x yani en yakın arkadaşım Benim icin şey demiş ,” Sayeftm beni duyunca mutlu olmadı sanki bana surekli onu yapma bunu yapma diyor onun ki duşuk oldu diye benim de mi olacak zannediyor” falan demiş bunu duyunca o kadar uzuldum ki ağladım kendime engel olamadım cunku hic oyle duşunmedim ... aksine mutlu oldum bu ay biz de denemeye başladık falan benim de olurda onlar da arkadaş olurlar falan diye duşundum , dışarıdan bakınca bu hareket kıskanclık gibi mi duruyor kızlar? Hediyeyi vermeye gidemedim ,, napsam . Nasıl bir tavır alsam bilmiyorum ...