Slm kizlar başlıkta yazdığım gibi kaynanam iki yuzlu ...

Ornek vereyim yeni evliydim ( kapalıyım eşim aileside kapali)krem gomlek giymistim sırf altında atletim belli oluyordu diye kaynanam ablalarıma kadar dil uzattı ...
Eşimle nişanlı olduğumuz donem hep birlikte alışverişe gitmiştik eşim kaynanamin yanında koluma girdi bunu goren kaynanam arkamdan (terbiyesi şimdi belli oldu )demiş benim icin..
Aslında daha cok sey yaptı ben unutmadım bunların aklıma gelmesinin sebebi kaynimin yeni sevgilisi ...
Gorumcemin duğunu oldu fotoğraf atmışlardı baktim kız cok acık bacaklar goğus dekoltesi falan baya sonra duğunde herkesle oynaması kaynimla dans etmesi falan ve daha sevgililer yalnis anlasilmasin olabilir . Bana yaptıkları aklıma geliyor bi tuhaf oluyorum . Farkında olmadan atletim alttan belli olmustu diye beni carşıya goturup yaşlı nene yeleği aldırmıştı . Ablalarim icin onlarda kapalı cıplak demişti sirf kendi oğlu koluma girdi diye terbiyemr dil uzattı...
Merak ettim ne değişti 5 yılda bu kadar ve daha kaynimin ortada bi şey olmadigi halde ..
Benim kaynanam akraba bizler cok dikkat ederiz herşeye oyle sanmıştım meğerki bu dikkat sesi cıkmayana oluyormuş bilende bilir doğu tarafında bu denli acık gelinde laf olur coğunlukla olmasada bi kesimde oluyor malesef bunu sizce kaynanamla konuşayım mı madem bu kadar sağgorusluydun bana neden oyle cektirdin diye....