Selam hanımlar. Konuyu biraz acayım,
Ben calışan evli bi kadınım. Evde rahatıma cok duşkunumdur. Eşim ve ben ailelerimizden uzakta bi şehirde yaşıyoruz. Haliyle cok misafir de ağırlamıyorum 2 3 arkadaşımız haric. Hele yatılı misafir sayılıdır.

Neyse bize gectiğimiz aylarda kuzenim ve eşi geldi. 20 gun kaldılar bizde. Ben koştura koştura eve gelip yemek yaptım. Her gun. Normalde yapsam da yapmasam da fark etmiyor. Eşim her gun yemek arayan bi insan değil. Kuzenim kadın olan, bi gun de bi işin ucundan tutmadı. Yiyip icip gezip evi otel olarak kullandılar. Sıcak bi şehirde yaşıyoruz. Her gece kapılar kapalı, (klima olan oturma odasında onlar uyuyordu) kan ter icinde uyuyamayıp sabah da zombi gibi işe gittim. Kuzenimle de oyle cok can ciğer değilizdir.

Daha fazla uzatmadan, tum bunlar bende fobi yarattı sanırım. Daha şimdi de eşimin akrabaları gelecekmiş. 1 geceye dahi tahammulum yok ve cok mutsuzum. Duyduğumdan beri yuzum beş karış... Daha ben 2 yıldır tatile cıkmadım.. İnsanların gelip evi otel gibi kullanmaları, her şehri gezip burayı da gezinin bi ayağı olarak kullanmaları aşırı sinirlerimi bozuyor... Geri de ceviremedik eşimin misafilerini cunku sadece 1 - 2 gun kalıcaz demişler (umarım oyle olur)