Selam arkadaşlar hayırlı geceler. Bizim sıkıntımız kayınvalidem. Direk konuya girmek istiyorum yanlış bı bolume actiysam kusuruma bakmayın.

Kayınvalidem gunden gune eriyor. Son iki sene icinde jet hızıyla değişimler gozlemledik. Cok fazla ilac kullanıyor ve cok sık hastahaneye gidiyordu. Cumle kuramıyor , unutuyor, zamanı ve olayları şaşırıyor mesela iki defa benim hakkımda eşime " Havaalanında telefonunu unuttu" demiş halbuki bu olay olalı iki sene oluyor. Gecen gun de saati unuttuğumu soylemiş ama ben hic saat kullanmıyorum. Şimdi neredeyse hic konusmuyor bir iki kelime o kadar. Tek neşe kaynağı torunu. Dışarı cıkmak istemediğini ve artık cikmadigini soyluyor. .1.5-2 aydır iştah sıfır hic yemek yemiyor.

Gecen gun bayıldı ve hastahaneye kaldırıldı doktorlar yasamasinin mucize olduğunu, bugune kadar nasıl boyle dayandığını soyleyip bobreklerini kaybetme riskinin olduğunu soylediler. 4-5 gun hastahanede yattı serum verildi biraz iyi gibiydi ama cıkınca yine aynı hayata hatta daha beterine devam.

Kısaca toparlamak gerekirse;
İştah 0 ( zorla 1 kaşık )
Su icmiyor
Kusuyor
Cumle kuramıyor
Kendini kapatiyor
Epilepsisi var ( hatta bununla ilgili doktor soru sorduğunda 1 senedir bayılıyorum ama kimseye soylemiyorum ) demiş de eşi şok olmuş. Ve bu kadın daha 57 yaşında. Daha evvel bı hastahane beyin damarlarının tikandigini beyninin kuculduvunu soylemişti ve ondan sonra gidilen doktor bunun aksini soyleyip bu durumu redetti ve sonuc olarak konu bobreklere geldi supriz bı şekilde. Şimdi eşimle konuşuyorduk kendisi cok uzgun ve caresiz bende foruma yazmak istedim benzer durumu bı yakınında yaşayan var mı ? Başka hastahaneye goturulucek Perşembe gunu ama umarım orda ne olduğu ortaya cıkar cunku cok aşırı zayıfladı bıraktı kendini.