Nişanlımın evinde kaldım. Yaşananlar...
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Nişanlımın evinde kaldım. Yaşananlar...
-
02-10-2022, 20:02:11İyi akşamlar... Biraz icimi dokeceğim uzun olursa kusura bakmayın lutfen. Duğun hazırlıkları icin ve beraber vakit gecirmek icin nişanlımın evine gittim. Başta duğun vardı hazırlıklar iş guc falan derken bitti gitti sonra nişanlımla hic doğru duzgun vakit geciremedik hep bir iş cıktı başta tamam dedim olur normal ama sonra iyice sıkılmaya başladım. evli olan gorumcemde geldi konuşmaları hareketleri o kadar sinir bozucu ki evde hep bağrışmalar kufurler ters ters hareketler... yok ben cok guzelim yok benim duğunum onunkinden guzeldi o kim ki falan tarzında dedikodular kufurler donup durdu. Kimsede bişey demiyor o sinirliymiş huyu oyleymiş falan diyorlar surekli. Neyse ben tabi saygımı korudum ama zoruma gitti ne biliyim saygısızlık değil midir ha bana karşı bir şeyi olmadı ama boyle yapması normal mi hadi onu gectim iki tane cocuğu var buyuğu cok şeker ama kucuğu cok fena ben nişanlımla oturuyorum geliyor aramıza giriyor dayı dayı surekli opuyor romantik oluyor boyle diyor ben senin aşkınım diyor siz yalnız kalmayın diyor bide kustu dayısına bu yuzden... başta dedim cocuk aman ne olacak ama sinirime dokunmaya başladı nişanlım surekli onun gonlunu almaya calışıyor sen benim aşkımsın falan diyor.. Birlikte mobilya bakmaya gittik kaynanamda geldi ben gorevliyle konuşuyorum kaynanam araya giriyor yok L koltuk olmazmış salona.. yok ocağın rengi beyaz olursa daha iyi olurmuş.. bakamadım o an icimden gelmedi. Gorumcem asarım keserim tarzında bir tip... nişanlımla aramızda sorun yok cok şukur. Bazen kendimi sığıntı gibi hissettim ne yalan soyliyim ben cok dikkat ederim karşımdaki insanı kırmamaya konuşurken patavatsız davranmamaya.. ama nişanlımın ailesi dambur dumbur konuşuyor ağzım acık kaldı bide surekli kendilerini ovuyorlar biz boyleyiz şoyleyiz bizimki daha guzeldi onlarınki kotuydu.. cocukların yaptığı sacma şımarıklıklara guluyorlar.. vallahi patladım o yuzden fırsat buldukca dışarı atmak istedim kendimi ama nişanlımında hep işi cıktı bunaldım başının etini yedim malesef arabayla bir iş olduğunda hep nişanlım milleti getirip goturuyor babası talimat veriyor. Bir hafta kaldım doğru duzgun sadece bir kere yemeğe cıktık bir kere de tatlı yiyelim dedik kucuk gorumcem ablamın doğum gunu gelirken pasta alın başımın etini yedi dedi neyse bir saat takıldık nişanlım soz verdim ayıp olur dedi fazla takılmadık pasta aldık gittik gorumcemin doğum gununu kutladık. Şimdi bana akıl verin ne yapmalıyım abartacak bişey yok mu dersiniz ? Nasıl bir duruşum olmalı onlara karşı ? Bide ben onların yanında oyle sessiz sakin kalıyorum ki saygımı eksik etmiyim diye bilmiyorum oylede mal gibi duruyorum. Teşekkurler