Merhabalar sevgili KK sakinleri,

Her zamanki gibi umarım keyfiniz yerindedir.
Benimki ne yazık ki değil. Ayağına taş bağlayıp denize atmak istediğim bi iş arkadaşıyla karşı karşıyayım.

Adamı nemrut nemrut baktığı o bilgisayar ekranına gommek, hatta kafasını komple yerinden sokup yerine o monitoru monte etmek istiyorum. Masasındaki kalemleri birer birer burnuna, kulaklarına tepip kalemlik olarak kullanasım var, zira daha işlevsel olur.

İcimde ne kadar negatif duygu varsa uyandı resmen, durduramıyorum elimde degil.

Gerginliğin sebebine gelirsek kabuslarımın 20 yaşında gibi gorunmeye calışan antropozlu 60 yaşındaki prensi ile uyumlu calışması gereken iki farklı departmandayız.

Gel gelelim yok adamla asla bi iletişim tutturamadık. Ne yaptımsa olmadı.

Zaten yapı olarak da kibirli ve nemrut bi tip, herkese tek kelimelik cevaplar, hepinizden nefret ediyorum sefiller bakışı. Buzdolabı resmen, ortama girdiginde hava sıcaklığı dusuyo.

Tabi yapı meselesi dedim, herkes neşeli guler yuzlu olmak zorunda değil dedim, kimse kimseye sempati beslemek zorunda degil işimizi yapsak yeter dedim.

Nezakette saygıda zaten kimseye kusur etmedim, ona da etmiyorum, o bi luks değil gereklilik cunku. Hatta ekstra nazik davrandım, iltifat ettim, hoş sohbet davranmaya calıştım. Baktım bi işe yaramıyo mesafesine saygı duyayım bari dedim sadece iş moduna dondum.

Ama yok yani. Olmuyor.

Kendisinden iş isteyebilmenin tek yolu ustlerimizi bol bol cc'lediğim mailler. O zaman her şey sorunsuz ilerliyor.

Ama yuz yuze bi şey konuşamıyoruz, telefonla anlaşamıyoruz. Resmen ciddiye almıyo, yaptığım işi asla onemsemiyo, istediğim her şeye once olumsuz bi cevap alıyorum sonra bastırınca bi anda aa oluru varmış aslında oluyo, istediğim şeyler asla zamanında bana ulaşmıyo, karşımda surekli kucumseyen ve her şeyi lutfedermiş gibi yapan bi insan var. Ama onun bana işi duştuğunde bi konuşkan bi meraklı bi bi kibar ki sormayın.

Gecen haftadan beri winter has come moduna gecti iyice, white walkerlara gelesice gıcık. Onun yuzunden birlikte calıştığımız onemli bi gruba mahcup olmama 5 kalmıştı direkten dondum. Başka bi sorumluya da acık acık soyledim, bakın durum bu yuzden boyle oldu zor toparladık diye. Cok uzatmadan o da benimle benzer duşunceleri paylaştığını soyledi bu insanla ilgili.

Ben tekrar boyle durumlara duşmek istemiyorum, işlerimiz sorunsuz ilerlesin istiyorum. Ne yapacağım ben bu adamla sonuc olarak, onerileriniz nelerdir? Sağlıklı bi iletişim kanalı nasıl kurayım, iş hayatında tecrubeli ya da ben insandan anlarım bu işin yolu budur diyen herkesin fikirlerine acığım.