Boyle bir konu acacağım hic aklıma gelmezdi. Ama maalesef ki başıma geldi . Sorun şu ki babam annemi aldatıyor. Ve annemin henuz hic bir şeyden haberi yok. İş icin gittiği bir yerde tanışmışlar kadın turk değil. Dun geldi ve abime anlatmış abimde bana anlattı. Surekli telefonda konuşuyorlarmış eve gelince engelliyormuş. Seni seviyorum bilmem ne opucukler falan konuşmalar. Ayrıca abime aşk hakkında ne duşunuyorsun demiş, kadın icin cok romantikti demiş. Aşık oldum demeye getirmiş kısacası .
Ve bunları duyduğum icin iğreniyorum kendisinden. Bu yazdığım kişinin babam olmasından da ayrıca iğreniyorum. Anneme soyleme meselesine gelince, annem boşanır mı boşanmaz mı bilmiyorum ama cok gucsuz bir yapısı var ve asla kaldıramaz. Daha once bir kadınla konuşmuştu, konuşmaları bende okudum arkadaşcaydı, abicim kardeşim gibi , annem o zaman bile evi terk edip anneannemlere gitti ve kendini yedi bitirdi. Şimdi bu kadına bunu nasıl soyleyeyim. Annem calışmıyor, calışamaz da sağlığı iyi değil. Ben oğrenciyim abimde henuz iş bulmuş değil.
Şimdi elim kolum bağlı hic bir şey yapamıyorum. Bugun abime engelledim uğraşamam hic demiş, gostermiş engellediğini de. Ama akşam arada engeli kaldırırım konuşurum demiş . Ben şimdi ne yapayım ya 50 yaşında insanlar bu saatten sonra yapılacak iş mi bu...
Lutfen bir akıl verin