Biliyorsunuz baba evine gelmiştim.
Herşey guzeldi boşanma davası acacaktım tam ama aKrabalarim ve abim geri barismam konusunda baski yapti.
Babamda fikir değiştirir gibi oldu..
Ne yaşadıklarımı ben Biliyorum o adama sevgim saygım bitti. Arayıp sormadı beni benim akrabalarim aramış hep goruşmuş duzeltelim biz getirelim matildayi demişler.
Adam kesinle yaptıklarını yaşarmamış gibi konuşuyor. Pskolojik şiddet ve ailesinin yaptıklarını yok sayıyor.
Cocuğuma ve bana yapılan zulum e olmadi diyor ki kendide cok iyi biliyor oldu
Evime okadar cok karisildiki dolup dolup bana yansıttı. Cok yıprandım.
Dun geldi hala dik dik konuşuyor sanki butun suc benim ailesi herseyi ben yaptım
Doldum taştım cocugum icin ayaktayım.
Adam diyor senin ailen beni arıyor onlarda tek kıpırtı yok. Hakeret kufur etti ailesi o benim karım Ne diyorsunuz demedi hakkettin diyor.
Anne ağızlı bir adam.
Mutsuzum.
Ama abim uzakta gorevli ama bana doneceksin diyor ve cok ağır konuşuyor. Cok ağır beni oda cok yaraladı. Cocuk bu yuvada ben mutsuzken mutlu olmaz ki..
Ben donmek asla istemiyorum ama bu insanlar bana ddoneceksin diye baskı yapıyor.
Yaşadıklarımı anlattım dayak yok birşey olmaz dayak.yersende cekeceksin diyorlar kucucuk 1.5 yaşında bebeğim.var napicam ben aklımı oynatcam. Abim bana sen bizi mahvediyorsun. Diyor oysa ben bu zamana kadar hic birşey yapmadım annemi ve babamı oldureceksin diyor.
Eşim olcak kişi bile sorunlu bir ailesi olmasına rağmen onlar herşeyim diyor.
Ama geLın gorun beni tek kalemde silmeye razılar. Ben napiyim. Babam şuan gitgeller yaşıyor.
Ben. Bitirdim ama..
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Ben. Bitirdim ama..