Kızlar iyi geceler herkese.
Eski flortumle daha yeni konuşmayı kesmiştim. Benim ilgisizliğim ona adım atmamam ve birkac şey sonucunda aramız bozuldu.Kararsızım korkuyorum işime odaklancam vs deyince bitirmiştim konuşmayı arkadaş kalmıştık. Başta uzak duruyordu ama kıskanıyor gibiydi sonra yine sevgili gibi davranmaya başladı. Başbaşa kalma cabaları. Planlar imalar yapmalar. Kacamak bakışlar, uzun bakışlar , temaslar, kıskanmalar vs. Sizin de onerinizle ona sınır cektim sen arkadaş kalamıyorsun konuşmayalım benim kafamı karıştırma dedim. Birkac saat sonra sacma bir sebepten unutmuş gibi yazdı. Actım hatırlattım sesi cok kotu geliyordu. Gurur yapar izlenimi verdi bana. Her neyse sonuc olarak duygusu olduğunu duşunuyorum yani. Daha hala hikayelerimi falan izliyor tamam numaranı silcem demişti konu o değil demiştim. Silmemiş.

Beni emanet bile ettiği en yakın arkadaşı kardeşim dediği cocuk bu konuyu acmamın sebebi. Beni nerde gorse arıyor, oturalım vs diyor. Hatta benim eskisine biz senin ahmetle oturduk 4kişiydik deyince şok oldu. Nasıl ya niye bana demedi nasıl buluştunuz falan dedi. Sonra yok ya neyse ahmet bana ihanet etmez dedi konuyu kapadık. Hani en yakın arkadaşı benle de yakın arkadaşmış izlenimi verir gibi oldum bilerek. Ben yakın arkadaşımı kıskanırım falan dedim yok ben kıskanmam guvenirim sen kıskanırsın ayşe senden başkasıyla goruşse biliyorum dedi gulduk.

Bu yakın arkadaşı attığım fotoğrafa kalpli gulucuk atmış cok guzel olmuşsun diye. Ben şuphelenmiyordum ama benim arkadaşlarım şupheleniyor size de sormak istedim. Eski flortun en yakın arkadaşı sizle buluştuğunu eski florte soylemese , fotoğrafınıza kalpli gulucuk atsa ne duşunursunuz ? Fesatlık yapmak istemiyorum. Ama eski flortume uzuluyorum. O kişiyi ailesinden sayıyor. Arkadaşı onu o kadar yakın bulmuyor belki bilmiyorum cunku onunla fotoğraf falan atmıyor ama başkalarıyla attı eski flortum onunla atıyor onu cağırıyor buluşmalara vs .

Son flortum 2 yıl onceki flortume kızgın olduğumu da biliyor onun en yakın arkadaşları bana yurumuştu diye. Hatta duysa uzulur arkadaşının oyle yaptığını bilmiyordur cok bozulur kızar dedi. Yok o biliyordur midesiz o dedim.

Ama bunun bilmediğine eminim. Ne yapmam gerekir eğer gercekten şupheler haklı cıkarsa ? Arkadaşının yaptığını bilmesini istiyorum bir şekilde ama ne yapmalıyım?

Arkadaşlar duzenliyorum. İlk flortu unutun. Konu başka yere kayıyor. Sonraki yazılarda anlattım ama yine aynı yorumlar geliyor. Zaten bugune dek 2 flortum oldu. İlkinin arkadaşları bana ayıp etmişti.
Şimdi sonuncusunun duyguları tam bitmiş değil ama ilişki korkusu var uzun ilişkiden cıkmış muhtemelen evlilik korkusu da var. O yuzden kestik bir şekilde. En yakın arkadaşı ondan habersiz benle iletişim kuruyor. Başıma aynı şey gelsin istemiyorum. Ve onun adına da uzuluyorum kardeşim dediği cocuk arkasından iş ceviriyor diye. Umarım ben haksız cıkarım. Vicdan yaptım cunku.