Herkese merhaba arkadaşlar
Benim 1 bucuk yaşında bi oğlum var oldukca hareketli. Şoyle anlatayım sabah kalkıyo gun icinde asla oturmuyo ve bizi oturtmuyo bezini atmak icin bile yatıramıyorum ayakta atıyorum. Kimi zaman sırf oturmamak icin yemek yemeyi reddediyo. Oturup da tek başına bi oyuncakla oynadığı cok nadir ya mutfak dolaplarını indirir ya corap cekmecelerini ya tv yi yumruklar unitede yurur ya pencerenin mermerine masa ustlerine cıkar artık delirmek uzereyim. Tum bunlardan sonra ben haşatım cıkmış şekilde uyukluyorum artık surekli ayaktayız. Ama o uyumuyo bu yaştaki cocuk gece 9-10 saat uyumaz mı oğle uykusuna yatmaz mı. Bizde yok. Gece en fazla 7 saat falan uyuyo sabahın 6sında ayakta, gec uyursa 8de kalkıyo en gec. Ama oğle uykusuna ondan cok benim ihtiyacım var resmen yemeğimi cayımı o uyumadan icemiyorum bekliyorum uyusun diye akşam 5i buluyo oğle uykusu ya. Bugun yorulsun da uyusun diye kahvaltıdan sonra dışarı cıkardım hemen. Caddelerde yuruduk, mağazaları dolaştık, parka gittik, markete gittik, hepsinde ayaktayız haliyle. artık eve gidince yemeğini yediriririm direkt uyur dedim. 7bucuk gibi uyanmıştı sabah şu an saat 5. ben az once yğrgunluktan 5 dk uyuyakalmışım o şu an mama sandalyesini ters cevirip uzerinden atlamaya calışıyo. Şikayet ettiğim icin kendime kızıyorum bazen cok şukur sağlıklı diye kendimi avutuyorum ama artık temel ihtiyaclarımı karşılamıyorm, uzun bi duş bile alamıyorum, tvnin karşısına uzanıp 10 dk keyif yapamıyorum. Gece uyuduğunda ise direkt kendimi yatağa atıyorum o kadar yorgun oluyorum. neyi nerde yanlış yaptık bilmiyorum her cocuk boyle değil. Cok yaramaz diye kendi cocuklarını şikayet edenlere inanmıyorum artık goruyorum cocuklar oturuyo iki uc kere bağırdı diye yaramaz diyolar mızmız diyolar sinir oluyorum. ben artık salmış durumdayım ev pis ben pis gunlerim onun uyumasını beklemekle geciyo. Boyle olan cocuk gordunuz mu ya da bunla başa cıkabilen var mı. Ben artık cocuğa bakmadığını duşunuyorum kendimi yetersiz hissediyorum ne eve ne yemeğe ne cocuğa yetişebişiyorum eşim her şeye yardım etmesine rağmen.