Karisik dusunceler icindeyim:(
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Karisik dusunceler icindeyim:(
-
02-10-2022, 19:59:02Yazip yazmamak konusunda cok gidip geldim cunku nasil toparlayacagimi bilemiyorum konuyu konu esim ve ben... 5 senelik evliyiz evlendigimizden beri hep beklentilerimi icime attim borcumuz var azalinca duzelecek aslinda esim gezmeyi eglenmeyi kadin ruhunu anlayan bir insan o da borctan basini kaldiramiyor diye diye hep icime attim ama artik sigmiyo duyarsizlastim sanirim artik dunku olayi anlatayim icip icip geldi kan beynime sicradi yine ama ilgilenmedim bisey demedim cocugu aldim yattim afedrrsiniz bir baktim kusuyo bisey demedim yine gittim.uzandim yataga yanima gelmis yok olmek istiyorumda o yuzden icip icip kusuyorum bende dedimki ya git ya icip kusmayla olunmez merak etme... sabahta cikmadan tekrarladim icmeyle bisey olmaz baska yontemler deneyebilirsin buluruz biseyler ama oglumuz sana cok duskun unutma dedim acimiyorum sanirim artik ona 5 senedir oyle beraber uyuma gibi rituelletimizde yok birimiz cocukla uyuyoruz genelde artik bunuda dert etmiyorum arsizlastimmi ben