Aldatildim yardim edin kimsem yok.
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Aldatildim yardim edin kimsem yok.
-
02-10-2022, 19:58:34Nerden baslayacagimi bilmiyorum. Oyle.kotu bi haldeyimki gercekten insanin basina bisiy gelmeyince goremiyormus kimsesiz oldugunu. Neyse yazacaklarim cok uzun insallah okursunuz 5 senelik evliyim 1.5 yasinda bir kizim var. Esim psikolojik ilaclar kullaniyor. Hic hir zaman huzur vermez. Normal bir evlilik hayatimiz hic olmadi. Surekli bana sunu yaptilar bana bunu yapmtilar komplo kurdular vms surekli kuskucu takintili bir ese sahibim cok zor. Bundan 10 ay once pavyona gittigi bir kadinla.aldatmis beni. Ona gore pavyondaki kadin aldatmak sayilmazmis. Ya bide gelip kendi diyor madem.bi halt yedin neden gelip soyluyorsun degil mi. Delikanliymis bilmem.ne. zaten hic huzru vermez surekli ali veliden mahseden biri. Babasini anasi surekli dover sover dost dusman demez. Bu arada cok zenginler. Artik oyle zorda kaldim ki belki babam.bana yardim eder babami cagirdim. Ama.hata yapmisim..geldi dahada karistirdi ortaligi. Neymis erkek adammis yaparmis. Normalmis. Beynimden vuruldum. Bana demez.mi srn neyine guveniyon diye isleri gucleri para.. ben nefes alamiyorum kendimi oldurmek istiyorum ama.kizim var. Kimsem yokmus annem.bi yandan hareket ediyor. Babam boyle. Ben affetmek istemiyorum. Ayrilmak.istiyorum nefret ettim ondan igrendim. Cok zor durumdayim.kimseye anlatamadim cok caresizim. Yardim edin