Merhaba arkadaşlar eşim ile 5 bucuk senedir evliyiz. Cok şukur ki bir ay once araba aldık.Biraz borcumuz oldugu icin esim izne cikamiyor , sadece dokuz gunluk kurban bayrami izni kullanicak. Bende ucretli olarak oğretmenim. Esimde bende Sinopluyuz.Yalniz koylerimiz arasinda bir bucuk saatlik mesafe var. Herneyse gelelim konumuza ben bu bayram tatilimizi memleketimizde gecirmek istiyorum.Benim ailem memlekette dokuz ay uc ay İstanbul'da kalıyor.Eşimin ailesi İstanbul'da devamli goruşuyoruz. Allah nasip ederse kurbanımız memlekette kesilecek abimlerle koyde bir akrabaya katıldık ki biz gidemezsek yengem kurbanimizi bizim icin halledicek.Eşime diyorum bizde gidelim ama gitmeden ailesini arayacakmis onlarda gelmek isterlerse onlarla gidecekmisiz bu sekilde olursa giderim diyor.Bende bu şekilde gitmek istemiyorum cunku kesin gelmek isteyecekler.Kayinpederim icki kullaniyor gunduzleri bile sarhoş bazen.Kendi koylerinde derme catma bir evleri var ben diyor ailemle kalirim istersen sende bizle kalirsin istersen ailenle kal karar senin diyor yada hic gitmeyelim diyor.Babannesi rahatsiz bir aydir hastahanede kaldı dedim gitmek istiyorsan ucak bileti alalim git bir gor bu surecte dedim dedi kotu bir şey olursa giderim.Dunde babannesini bahane ediyor onlarin koyunde onunla ilgilencekmis ben ona izin vermiyormuşum ailesini getirmesine karşı cıkıyormuşum kotu niyetliymişim.Dunden beri konuşmuyorum ama sanırım pişman oldu surekli mesaj atıp duruyor acaba haksızlık mi ediyorum gercekten siz olsanız ne yapardınız