Selam arkadaşlar daha once forumu bazen fikir almak icin bazen merak ettiklerime cevap bulabilirim miyim diye hep takip ediyordum ama bugun benim fikirlere ihtiyacım var lutfen benimle empati yaparak cevap verin olur mu lutfen sırf bunun icin hesap actım.
Eşim ve 4 yaşındaki oğlumuzla gecen hafta tatile gittik gayet guzel bir oteldi e cok keyif aldık. Ama son akşamımız bir olay yuzunden berbat oldu . Turkiye biliyorsunuz ki Rus turistlerin istilasında ve otelde inanılmaz guzel kızlar vardı .bir coğuna ben bile hayranlıkla baktım ki. Eşimin de bakmasına aldırış etmem yani şoyle bir bakmaktan bahşediliyorum. Hatta bir kız oyle guzeldi ki . Eşime dedim ki baksana yemin ediyorum
Şu kız guzellik yarışmasında derece alır bunları neden anlatıyorum asla kompleksli biri değilim . Eşim 37 ben 33 yaşındayım . Bakımlı giyimi kuşamına dikkat eden birazcık ta guzel sayılabilirim eşim de sen her zaman guzelsin hep guzelsin der bana . Bu arada eşim benim 8 sene onu sevmemi bekledi onu kabul etmemi 16 yaşındaydım ben o da 20 .ben 24 olana dek hep beni bir şekilde goz hapsinde tuttu baktım beni gercekten seven biri evlendik mutluyuz da cok şukur kocam işi gereği ayda 1 seyahate tum Turkiye deki şehirlere gidiyor .4-5 gun kalıyor . Bu seyahatler omu ozlemem oğlumuzun babam be zaman gelecek demesi dışında hic sıkıntı yaratmadı ama tatilimin son gunu akşam yemeği yerken karşı masamızda en fazla 25 yaşında olabilecek bir Rus kızı oturuyordu yuzu gercekten cok guzeldi ama onu gunduz de plajda gorduğum icin fiziği icin aynı şeyi soyleyemeyeceğim sarkık goğusleri ve bir Rus ’a gore cok kilolu ama endamlı bir kzıdı . Bir kac kere eşimi o tarafa bakarken gordum sonra tabi işkillendim caktırmadan bakmaya başladım . Kız da eşime bakıyor ve beni kesiyor arada da anlıyor muyum diye. Kıza baktığımda ne goreyim gozlerini şuh bir şekilde kısmış dudaklarını one doğru uzatarak eşime resmen kur yapıyor . O an beynimden vurulmuşa dondum. Eşime baktım o da hala bakıyor .boyke biraz da buyulenmiş gibi. Hani yerimi değiştireyim veya hadi kalkalım demek yok . Ben oğlumuzda masada oturduğu icin sana yazıklar olsun hic yakıştıramadım diyerek masadan kalktım gittim . Otelin en ucra koşelerinde saklandım . Bana bir suru mesaj atmış anlamış neye kızdığımızda sen bana neyi yakıştırıyorsun beni yıllardır tanımadın mı ? Ben hic cevap vermedim ben hic cevap vermeyince şakın odaya gelme saygısızlık sen yazmış cocuk uyudu zaten yazmış.
Ben de icim icimi yiyerek lobby de koltukların uzerinde uyuyakalmışım. 4 civarı idi sanırım biri kokumu durttu bana diyor ki utanmıyor Muş ’un sen evli halinle burada uyumaya. Cabuk odaya gidiyoruz dedi gitmedim . Sonrası işte ertesi gun oldu . Otelden cıkış yaptık geldik zoraki
Şeyler dışında konuşmadım onunla ve geldiğimizden beri başka odada yatıyorum o kadar kırgınım ve uzgunumki ben yanında ilken boyle olan biri başka zamanlarda neler yapar diye duşunmeye bile başladım . Lutfen bana fikir verin Ama eşimi pişman edecek fikirler ne olur ?