Kızlar benim universite yıllarındaki en samimi arkadaşımla zamanında kusmuştuk, bir sure goruşmedik, cunku kendisi o surecte bana sacma sapan şeyler soylemişti. İşte ruyasında beni gormuş onu aşağılamışım calışmıyor diye, o da bana demiş ki benim eşim 2 kişilik maaş alıyor vs vs, zor bir bebeği vardı ve eşiyle sorunları vardı, annesi ile hep sorunluydu eskiden beri biliyordum, kavga etmemiş ama goruşmeyi kesmiştim.
Boşandıktan sonra tekrar goruşmeye başladık, bayağı olgunlaşmış gibi duruyordu, işte 2 cocuğu eşi vs mutlu aile ortamı imajı veriyordu. Beni ısrarla evden alıp beraber dışarı cıkmaya zorladılar, işte cocuklarla ne kadar gezilebilirse tabi ben de cocuklara goz kulak oluyordum cunku eşi cocuklarla dışarı cıkmak istemiyormuş (bunu sonradan oğrendim). Tabi ben davranışlarından anlıyordum, aralarında sevgi bitmiş, zorla cocuklar yapılmış, baba pek ilgili değil, kadın tum gun boyu evde, tek başına hicbir şey yapmıyor, yapamıyor cunku cocuklar cok sıkıntılı. Tam bir cocuğu buyumuşken diğeri doğmuş, kendini iyice eve kapatmış, asla calışmak istemiyor, bahane olarak da cocuklar kreşlerde perişan oluyormuş. Oysa cocuklar evde daha hırcın, memnuniyetsiz, kotu beslenen (habire abur cubur yiyorlar) cocuklara donmuş.
Neyse zamanla ne zaman tek kalsak birbirleri hakkında şikayetlenmeye başladılar, cocuğunun doğumgunune annemi de ısrarla davet etti (onceden ailemle tanışmışlardı), annem iyiniyetli fakat bazen karşı tarafa ters gelecek hareketler yapıyor. Bende uzun suredir gitmiyordum, gecen gittiğimde eşi annenin gelmesini istemiyoruz dedi. Apartmana girip cıkarken de herkes garip garip bakıyor ve sorular soruyor iyice ikirciklendim.
Arkadaşım eşiyle adeta arkadaş gibiymiş, sırf boşanmamak icin 2. cocuğu yapmış, adam kızı beğenmiyor kız cok kilolu, adamda zayıf kadın takıntısı var, kıza ısrarla kilo vermesini soyluyor ama kızda ısrarla kek borek vs vs tarzında beslenmeye devam ediyor.
Ay cok yazdım, sanane diyenler olabilir; ama benim asıl derdim şu; niye ısrarla kendi mutsuz hayatlarına beni de davet ediyorlar, kullanıldığımı hissediyorum. Cunku beraber asla dışarı cıkmıyorlar, ben cocuklarla ilgilenmeye yardımcı oluyorum, cocuklar beni seviyor diye sanki dadı gibi yanlarında goturuyorlar gibi hissediyorum. Adam da kadından bunalmış, al işte oyala şunları modunda gibime geliyor.
Ayrıca arkadaşım kapalı ben acık bir kadınım ama ısrarla bana sen cehennemliksin tarzında nutuklar veriyor. Bir de anneme biz greengirll e koca buluruz tarzında bir şeyler soylemiş ben yokken, annem de kızmış.
arkadaşlarım iyi niyetli mi kotu niyetli mi
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- arkadaşlarım iyi niyetli mi kotu niyetli mi