Benim bir sorum olacak...
Şimdi biz Ankara gibi bi yerde oturuyoruz. Gorumcem surekli eşime -cocuğa elma suyu aldım iş cıkışı uğra, şampuan aldım iş cıkışı ugra onu aldım bunu aldım diyip her hafta en az bikere ufak defek şeyler icin eşimi cağırıyor. Ama eşimin işine okadaaar ters bi yerde oturuyolarki yani mesai cıkışı bi elmasuyunu almak icin 1-2 saat fazldan suruyor eve gelmesi. Almayın diyor eşim yine alio yine alıyor İyice sinir oluyor eşim. Eşime yazio akşam ugra şunu aldım diye. Cvp vermezse bana yazio şunu aldım abim ugrasın dio Şimdi ben arada kaldım tamam guzel hoş alio da bi şampuan bi elma suyu hep bole ufak tefek şeyler icin cağırıyorlar. Eşime dedim işte iş cıkışı uğra da şunu bunu almış. Soylenmeye başladı bişey de diyemiyorum alma diyorum yine alıyor gidip almasam alınıyor diye kızmaya başlıo Bu durumda ben napayım şaşırdım kaldım hayır yani cok şukur elma suyu alacak paramız var. Aslında ne niyetle yaptığını da anlamış değilim daha oncesinde parasal mevzulardan dolayı eşimle araları bozulmuştu o konular coktan kapandı ama şimdi gunah cıkarmaya calışıo gibi gelio haksız oldugu icin. Birde paraya pula cok onem veren biri gorumcem aslında biyerde sanırım batıyor boyle iyilik yapiomuş gibi gorunmesi sizce abartıomuyuz