Gecen yıl kasım ayında gece yarısı sığınmıştım baba evine.gece yarısı derdimi anlatırken yandan tak tak tak duvara vurulmuştu.sasirmistim.normal ses tonuyla konuşuyordum.
Ertesi hafta eşim gelmişti kapıya.apartmanda rezalet cıkmıştı.
Boşanma davası acılmıştı.oraya sığınmıştım işte.sonra babam beni evden kovmaya başlamıştı.yine siginamamistim bir yere.cocuga bakarım ama sen git diyordu.ayri ev tut kendine.
Cocuğumu bırakmadım gitmedim de.bu sefer elinde telefon evimi boşalt yoksa polisi ararım diyordu.uzerime yuruyordu.fiziksel şiddete kadar gitti.
Mayıs ayında ev sahibi kızım.oturacak dedi.inandolar bunlar ama ben inanmamistim.su an o evin ilanını nette gordum.ev pırıl pırıl.annem temizlemiş.badana da yaptirmislardi gecen sene.zarar ettiler 2000 lira badana nakliyat vs derken.
Cok uzgunum .keşke yaşlı insanlara bu kadar acimasi olmasalardı.heekesin ailevi sorunu olabilir.ilk once konussalardi keşke.
Anladım ki ailemin tırnağı acisa benim Burda canım yaniyo.zaten annemin beyin damarı tıkalı.telefon numarasını hatirlayamayacak kadar hasta.onu bile goremiyorum babam yuzunden.gorsem de o babamı savunuyor.canim sıkılıyor kizlar.
Bana gelince cok zor zamanlar gecirdim.kocadan aileden hatta avukatkmdan bile darbe yedim.iyi ayaktayım ama icim aciuo