Arkadaşlar merhaba ben evli ve 2 cocuk annesiyim eşimle severek evlendik yalnız aramızda şoyle bir sorun var ben icimde ne varsa anlatan duygularını belli eden cok duygusal , eşim ise hic belli etmeyen biraz daha soğukkanlı biri ama ben onu iyi tanıyorum her hareketinde ne yapmak istediğini anlıyorum cunku yuzu başka bir şey dese de icinde ne olduğunu anında anlaya biliyorum ne zaman bu konularda konuşma yapsam sadece dinliyor bir şey demiyor neden cevap vermiyorsun sen de bir şey soylesene diyorum ne diyeyim haklısın zaten diyor yani aramızda iletişim bozukluğu var ben konuşup cozmeye calıştıkca o hep dinliyor cevap vermiyor yani adam konuşmak istemiyor her şeyi benden bekliyor hep teklif benden gelsin cocukları gezdirelim bunu yapalım onu edelim yani o sadece ise gidip gelsin para kazansın emir eri gibi onaylıyor da ne lazımsa sen soyle ben hic bir şeyi akıl etmeyeyim diyor ozel gunlerde bile hediye alamıyor ben ne alayım bilemiyorum diyor yani baştan basit bir sorun gibi gorunen şey zamanla sıkıcı olmaya başlıyor akrabalarım yurtdışında oturuyor iki cocukla butun gun evdeyim ayriyeten cocuklar cok yaramaz gece uyumuyorlar benim ne gecem var ne gunduzum tek arkadaşım konuşmaktan keyif ala bileceğim eşim var o da boyle sus pus cok yalnızım depresyona girmeme az kaldı neyse bu sabah biraz konuşalım dedim ağlayarak anlattım cok yalnızım dedim hayat sadece para kazanmaktan ibaret değil falan bu konuları kac defa duzeltmeye calistimsa olmadı sen hep boylesin falan bu defa da adam kendini suclu hissetti yetemiyorum falan gibi mi duşundu benim yuzumden ailem mutsuz falan gibi mi anladı ne ama ağladı gozlerinden suzulen yaşlar bıcak gibi yureğime saplandı ne kadar yalvardimsa neden ağlıyorsun ama soylemedi yine her zamanki gibi sustu yani aramızda sevgi var saygı var cok cok iyi biri gozu benden başkasını gormuyor butun tanıdıklar bizi kıskanıyor ama gel gor ki her şeyi ben yapmaktan yoruldum hem cocuklar hem ev işleri hem yalnızlık hem de her işi ben planlayim alinacaklar duzenleme organizasyonlar falan cok yoruldum oysa benimle biraz ilgilense benden mutlusu olmaz ama bugun eşim ise ağlayarak gitti diye yureğime dert oldu neden ağladığını da tam olarak anlamadım sadece sanki kendisini suclu hissetti gibi hissettim ne yapayım bir şeyler soyleyin bunun hic caresi yok biliyorum ama yine de teselliye ihtiyacim var