Arkadaşlar gecenlerde iki konu acmıştım ,cocuk icin evlenmek ve yurtdışına evlenip giden varmı başlıklı sorun şu ki 2. Evliliğimi yaptım sekiz yıl aradan sonra onceki evliliğimin bitme nedeni cocuk sahibi olamamam ve eşimin bana bu konuda yardımcı olmayıp dışlaması aşağılaması vs gibi sorunlardı annemi ani bir olumle kaybedince psikolojik travma yaşadım ustune birde yolunda gitmeyen bir evlilik boşandım aradan 8 sene gecti calıştım kendime ait bir ev actım fakat yaşım ilerlediği icin bu arada 38 yaşındayım bir arkadaşımın tanıştırmasıyla gecen sene Kasım ayında tanıştım bu kişi yurtdışında yaşıyan ve daha once evlilik yapmış biri kızı var fakat eski karısında cocuk neyse ben durumumu cocuğum olmadığını herşeyi anlattım kabul etti fakat yaşım daha da ilerlemeden tedavi vs birşeyler icin uğraşmak istediğimi de soyledim herşeyi kabul etti ,gectiğimiz Şubat ayında evlendik ,Turkiye ’ye geldi gitti iki uc defa nişan yaptık aile arasında evlilik işlemleri herşey cok hızlı gelişti tabi bu esnada birşeylerde yaşadık başta herşey cok guzeldi gayet uyumluyduk sevdim ama oyle aşık olmadım icim ısındı ona karşı ama herşey yaşadığı ulkeye gelene kadar cok iyidi buraya geldim ilk defa doğduğum buyuduğum ulke dışında bir ortam cok garipsedim calışma durumum yok TC vatandaşı olduğum icin birden ev hayatı cevre arkadaş yok ben iyice bunalıma girdim ve cok acele ettiğimi duşunmeye başladım kendime kızdım tabi bu ruh halim cinsel ilişkimizede yansıdı ,isteksizlik yaşıyorum ve surekli suratım asık mutsuzum bide ustune yolunda gitmeyen cinsel yaşam bana ben seni sevmedim eski halini sevdim sen boyle değildin demeye başladı evlilikte en onemli şey cinsel yaşam isteksizsin pişmanmısın benden tiksiniyormusun bu boyle gitmez ben boyle bir kadınla devam edemem demeye başladı aramız acık geride herşeyimi sattım evimi kapattım işimi bıraktım ve sekiz aydır evlilik icin uğraştım şimdi napacağımı bilemiyorum ama elimde değil kendimi bir turlu toparlayamıyorum,cinselliğimiz eskisi gibi değil bu yaşamış olduğum psikolojik durumla alakalı biliyorum ama ustesinden gelemiyorum ,en kotusu bu cinsel isteksizlik konusu sanırım evliliğimizi bitirecek psikolojik destek almam gerektiğini hatta evlilik terapistine ihtiyacımız olduğunun farkındayım fakat burada oyle bir imkan yok maalesef ve eşim bu konulara karşı kapalı biri fikirlerinizi ve goruşlerinizi bekliyorum,bana dediği şu bir kadın kocasına isteksizse bu uzun suruyorsa normal değil hic bu tur sıkıntı yaşayan oldumu aranızda