Arkadaşlar yazacağım olayı kısaca ozetleyeceğim.Arkadaşım dun telefonunu kırdığı icin uyelik acamadı benden akıl vermemi istedi ama tek başıma sorumluluk almayayım buraya yazayım fikirleri oku karar ver dedim.Yardımcı olursanız cok sevinirim.
Arkadaşımın eşinin telinde arama kaydı tutan bir uygulama varmış.O da dun eşinin telefonundan babasıyla tartıştığı arama kayıtlarına bakıyormuş ses kayıtlarını dinliyormuş.Iki tarafta farklı konuşuyor diye.Uygulamada numara cıkmadığından o gune ait tum kayıtları dınlemis.Eşinin iş yerindeki bir arkadaşıyla konuşmasına şahit olmuş.
Bir uygulama uzerinden arkadaşiyla beraber bir kizla videolaşmışlar ve arkadaşımın eşi o kızın kendi arkadaşıyla birlikte olması icin telefonda saatlerce sanki oymuş gibi konuşmuş.Bunlara ev falan ayarlamış ve gunluk ilişki yaşamalarına vesile olmuş.Sonrası biraz mide bulandırıcı cocuk arkadaşımın eşine detayları anlatmış o da tabiri caizse ağzı sulana sulana dinlemiş yorum yapmış.Hatta cocuk ya sesten ben olmadığımı anlarsa demiş o da o zaman arkadaşima goturmeye geldim dersin bana getirirsin diye espri yapmış.Ses kayıtlarını eşinin yuzune vurmuş telefonları parcalamış ve bana geldi.
Kimseye anlatamıyor anlatırsam kesin boşamam gerek ama emin değilim diyor.4 yıldır birliktelerdi ve 3 aylık evliler.
Sizce nasıl bir yol izlemeli?
Arkadaşımın Derdi Fikir Verir Misiniz ?
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Arkadaşımın Derdi Fikir Verir Misiniz ?