Selam,
Yarın eşimin doğumgunu ve biz 1 haftadır kusuz konuşmuyoruz. Daha doğrusu kus ve kırgın olan benim. Ne yalan soyliyim icimden de hic bişey yapmak gelmiyor yarın icin. Ama şimdi kutlamazsam falan ilerde bunu soyleyip duracak. Beni cok kırdı uzdu. Gonlumu alır diye bekledim ama hic birşey yapmadı. Ustelik ortada hicbir sorun yokmuş da ben durduk yere tribe girmişim gibi konuşuyor. Şimdi yarın doğum gunu icin birşeyler yaparsam hem kırılıp hem de ustune barışan ben olacağım ve kendimi berbat hissettirecek bu durum bana. Sizce ne yapmayalıyım?
Edit: Kırıldığım olay da şoyle.
Kahvaltı icin gittiğimiz pastanede sahibiyle sohbet ediyorduk. Kadın yaşımı sordu soyledim. Eşim de pat diye kadına brnim icin "yaşlı mı duruyor" dedi. Kadın da olgun duruyor evet dedi. Eşim de ustune dalga gecer gibi "eyvah bunu demeyeydin iyiydi" dedi. Ben o an alındığımı belli etmedim. Yani yabancıların yanında boyle şryleri belli etmem genelde. Ama be adam madem beni boyle goruyorsun kapı orda cık git dimi. Konuşsam ne cevap vereceğini de biliyorum ezbere. Şaka yaptım alındın mı yok oyle bişey bla bla bla.