Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 4 yıllık evliyim ve 30 yaşındayım.Maddi ve manevi sebeplerden bu zamana kadar cocuk duşunmedik, şu an aslında şartların hepsi lehimize ama hala cocuk konusunda tereddutlerim var neyse.Mevzu şu ki, klasik iki aileden de cocuk ne zaman soruları geliyor, istemiyoruz şu budur diye geciştiriyorduk, ama eşimin ailesi artık iyice sacmalamaya başladı bence. Kayınvalidem iyidir hoştur ama bir iki ay once bebek mevzusu acıldı yine her zamanki gibi şunu ye bunu ye o zaman olur gibi bir şeyler dedi, dedim ne alaka e olmuyor ya dedi,anne ne alakası var istemiyoruz biz dedim , a sen de sorun yok mu doktora gitsene artık dedi, usulunce tartışmadan lafımı soyledim gectim,iki uc gun once onlardaydık sanki anlatmamışım bak enfeksiyon kapma, benim de iki yıl olmadı vs diyince patladım artık tartıştık.Bunun uzerine eşimin teyzesi de kayınvalideme eşim icin cocuğu olmuyor mu yazık doktora gitsin diyip annesi de bunu bizimle paylaşınca iyice eşimle cileden cıktık, eşim annesini azarladı,gerildik vs. Bilmiyorum ne yapmamız lazım, guzelce konuştuk olmadı,azarladık olmadı.Cok yoruldum artık bebek mevzusundan, daha denemedik bile olmaya da bilir sonucta ama insanların diline duşmesinden cok sıkıldım.