. Annem bana cok cok duşkundur bir de işitme engelli olunca emeği coktur bende.atandım evlendim babam sağolsun evin birinde oturuyoruz kira vermiyoruz. Kayınvalidem bizimle yasıyor.

Olay şoyle başladı. Ben hamileyken eşim askerdi herşeyi ailem baktı ve masraflarını karşıladı ben de eşimin duğun borclarını odedim asker harclığını ucak bileti vs karşıladım haliyle ailem ilgilendi ve askerden geldi biraz zaman gecince eşim ve annem tartıştılar eşimin ofkesi yuzundencok aşırı sinirli biridir kocam. Ve hamileyken arabayla hız yaparak bizi korkuttu neyse Annem dayanamadı benim arkamda olduğunu hissettirdi ona sakin ol vs dese de o oyle bir ofkelendi ki arabasının direksiyona ufal bişey oldu. Bir bagrısmalar sonra annem hazmedemeyince sen kızımı nasıl uzersin ağlatırsın kopeksin sen neden guzel davranmıyorsun soyle boyle kotu bir gundu sana iyilik yaranmıyor vs soyle kızımızı verdik iyi bak diye evlendirilen de oyle zorlamadık yetimsin ev gecinsin gecim olsun masraf ettirmedik cok uzuyorsun evi De veriyoruz diye soyledi. Aradan zaman geciyor bişey olmamış gibiyiz yine annemin dedikleri bana ikide bir soyluyor ama sucunu asla ve asla kabul etmiyor Doğum yaptım sezeryan oldum ilk imzalamamış annem bişeyler demiş canımdan ve bebeğe bişey olacağından korkmuş eşim normal Doğum taraftarı olunca dayansın taraftarıydı sonra imzaladı taa ki doktor diyene kadar.
Yok ben sevinemedim oğlum doğduğunda annen bana bınu dedi yok şoyle boyle ikide bir tekrarlıyor.
Piknik vs goturuyor teşekkur ediyorlar falan ama size de bir yararlanılmıyor yediriyoruz iciriyoruz gezdiriyoruz da diyor babamın annemin gucune gitmiş. Hic bişey olmamış gibi devam ettiler ailemin yaptığı iyilikleri pire oluyor kayınvalidem benle yasıyor Eltime kira parasını veriyor her ay (iki sene oldu. )Bundan rahatsızlığımı dile getirdiğimde kavgaya donuşuyor biz iki memuruz o oğlu asgari ucretli diye. (Ek iş var tamirci ve işi de oluyor kazanıyor) Eltim ev hanımı calışmaz cocuklarım var der bahane eder. Neyse eşim ailem halkında olumsuz şeyler soyluyor babanın su huyunu abin bi boka yaramaz annen cok konuşuyor ( halbuki bana bağırmasını kızmasını uzmesini istemez duydu mu beni o halde gormek istemediği icin ) bana boyle konuşamaz diyemez karışmasın bana ne yapacağıma vs der ben kayınvalidemle yasıyorum sanki bana hic karışmıyor o kadar yalancı ve dedikoducu bir kayınvalidem var ama eşime yansıtmıyorum bana cok trio atıyor ben saygımdan dolayı susuyorum anlatmıyorum bundan sonra anltmaya karar verdim. Duelmiyor dun gece 6 7 milyarlık araba alacağı ve abisinin ustune yapacagını soyleyince olmaz dedim başladık kavgaya. Sigorta ve vergi duşuk olur diye oyle yapacakmışız. Kabul ettim başka carem yoktu cunku ben bir hicim. Kaplıca var yatırım yapıyoruz ailemle. İkide bir sorun yapıyor yoruldum artık. Kavga esnasında bana sevmediğini bittiğini herşeyi soyledi saydı neler beler en son dayanamadım son zamanlarda eşim ustume geldikce ittirdim cimdikledim tırnakladım kotu olduk bunu da sorun etmeye başladı hatamı kabul etsem de o etmiyor buyutuyor yoruldum bıktım boşanmalı mıyım gercekten olmuyor bunlar kadar nankor gormedim ona sorsan biz nankoruz o herşeyi yapar biz otururuz hasta bu. Psikolojik tedaviye ihtiyac var nasıl ikna etmeliyim asla kabul etmiyor