Yalani ortaya cikti?
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Yalani ortaya cikti?
-
02-10-2022, 19:54:43Eski konumu bilen bilir. Erkek arkadaşıma duyduğum guvensizlikti. Ve bu dun son buldu haklı da cıktım. Dun bir yere gidecem orda işim var eve gec gelirim dedi ve her zaman gittiği yer. Tamam dedim cok fazla yazmadım. Aradan zaman gecti babam onu tanıyor ama sevgili olduğumuzu bilmiyor ve akşam onu aradı yanına gelecem işim var diye ve o ben başka bir yerdeyim demesinmi. Tepemden kaynar sular dokuldu bana dediği yerde değil başka yerde ya. Daha ben bunu aradım meşgule attı. Mesaj attım hayır ben dediğim yerdeyim diyor tamam dedim resim at dedim atamam elim yağlı dedi tamam dedim gotuntulu arım dedim yok şimdi geliyorum dedi eve oda yalan. Ustune ben bitirmek istediğimi yazdım. Yine goruntulu aradım acmadı. 2 dakika sonra beni goruntulu arıyor arabanın icinde ne diyor abasını yapıyormuş oda yalan. Sonra ben ağzıma geleni yazdım aradı sonra actım istemiyorum seni dedim istemessen isteme dedi. Sabah işe giderken peşimden gelmiş konuşmaya calıştı. Ama bu sefer kararlıyım sizce de yalan soyluyor dimi. Dediğin yerde isen goruntuluyu acmak veya fotoğraf atmak o kadar zor değil.