Merhaba hanımlar,
Uzun suredir girmiyordum buralara
Yeni bir dertle geldim sizlere.
6 yıldır sevgilim var kendisi polis memuru.
3 yıldır Şırnak Cizre'de gorev yapıyor 1 aya da doenecek oradan.
Gorevi bitti yeni bir ile atandı.
Kurban bayramında da aileleri tanıstırıp soz yapacaktık kiii
Once atandığı il bizi buyuk bir şoka uğrattı daha doğrusu beni.
Sonrada gorev yapacağı ilcesi.
Şoyle anlatayım
Benim unv. okuduğum şehir onun ilk gorev yeriydi ikimiz orada tanıstık sevgili olduk memlekete yakın bir il ve kucuk.
Sonrasında ben memlekete dondum oda doğu gorevine.
Doğu gorevi bittiğinde dort gozle eski yaşadığı ile gitmek istiyodu hem memlekete yakın diyo 2 saat falan
Ama amac surekli ailesine gidip gelmek .
Bende bunu istemiyorum o yuzden orayı tercih etmesni hic istemedim
81 il arasında sadece orası mı iyi yani dyordum hastanesi var şehir kucuk mesafe sorunu yok herkesi tanıyoruz 3 yıl orda calıştm şimdi gidince paşalar gibi olurum kadrosu iyi vs. vs. seni de işe sokarım dedi ben istemesem de de yazdı.
Bende muhasebeciyim bu arada.
Kendi memleketimde cok iyi bir firmada calışıyorum ama mecburen bırakcam işi.
Neyse,
Zar zor ilk tercihe İzmir 'i yazdırdım ben buna ama orası da torpil yeri.
Cıkma ihtimali cok duşuktu velhasıl olmadı da .
Beyefendinin 2. tercihi tuttu zaten garanti gozuyle bakıyordu ailesi ve o cok mutlu
Ben de kara kara duşunuyorum hem yazdığı il cok kucuk benim icin iş imkanı yok hemde gun aşırı aileisne gideriz surekli hayatımıza mudahele ederler diye .
Derkennn dun akşam ilcesi acıklandı benimkini gitmişler en kucuk ilceye koy gibi bir yere vermişler merkeze 50 km imkanlar sıfır
Sinirden deliye donduk ikimizde
Ama bir yanımda ona mustehak ohh oldu diyor
Başka illeri yaz dediğimde beni kucuk ilceye verirlerse ne yaparım sen kac tane il gordun kac yerde calıştın diyodu.
Gordu gununu.
Biz duğunu seneye duşunuyoduk.
Baktım bu beyefendi yapcak birşey yok orda yaşarız demeye başlayınca attı benim kafa
Sen merkezden gelip gidersin ben orada yaşamam napıcam ben orda evin icinde kumes gibi dedim.
Yok ya hergun 100 km yol mu yapıcam kotu gunde yanımda olmuyosun sen iyi gunde varsın demeye başladı.
Calışmazsın evde oturusun dedi bana.
Yok ya dedim
O zaman sen git gel merkeze hergun diyo
Resmen kendi keyfine yazma dediğim yeri yazdı şimdide acısını bilikte cekelim diyo
Bende ben orada yaşamam diyince o zaman evlenmiyecek miyiz dedi
Evlenmcez dedim bende
Oda iyi oldu herseyde bir hayır vardı sana guvenenem senden bana yol arkadası olmaz zoru gorunce kıvırdın dedi
Beni duşunmeyeni ben niye duşuneyim ya siz soyleyin
Yaşayacağımız yer evlenmeme engel mi ?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Yaşayacağımız yer evlenmeme engel mi ?