Merhaba arkadaşlar...
Direk konuya gireyim.ben 5 sene once 8 yıllık kariyerim olan bankadan ayrildim.uzun suren infertilite tedavilerim oldu.5 aşılama+2.tup bebek denememizde oğlum oldu 23 aylik.oglum 6 aylık olduğundan beri iş arıyor(d)um.surpriz bir şekilde başka bir bankada 5 yıl ara vermiş birine gore iyi sayılacak bir maaşa ise girdim temmuzun ilk haftası bir anda.5bin TL maas;ozel sağlık sigortası; 150 TL bireysel emeklilik katkısı,300 TL yemek karti.1 ağustosta başla dediler bayram sonrasini rica ettim.ok dediler.bayramdan sonraki ilk iş gunu iş basiyim Allah'ın izniyle.dune kadar sevincten cıldırıyorum bankacılık stresli iş ama işte işsizlikten kavruluyorken atladim kacırmak istemedim.
Gelgelelim dun de Ocak ayında oğrenci işleri personelligi icin goruşmeye gittigim bir ozel universiteden farklı bir pozisyon (bolum başkanı sekreterliği) icin donuş yaptılar.kariyer vaadi yok bankada verilenin yarısindan az ucret.tek artısi oğlum icin uygun fiyatlı kreş ve o kampus icerisindeki ozel okulda anaokulu ilkokul ortaokul lise universite dahil yarı fiyata okuyabileceği olmasi..
1 gun karar vermek icin musade istedim.o kadar zor bi karar oldu ki benim icin.cok zor ve stresli olduğunu bildiğim halde bankanın imkanları daha iyi olduğu ve kariyer yolu acık olduğu icin bankayı sectim eşimle ortak kararımız.icimse bir okuz oturdu acaba yanlış bir karar mı verdim.goruslerinizi bekliyorum sevgilerimle