Slm kızlar
Benim konum dert degil sadece fikir almak istedim sizden....
Ben almanyadayim ve burda benim abla gibi gorduğum biri var ben kendisini yakın gordum kendime ama kendisi oyle beni kardesi olarak goruyorumu bilmiyorum anlatacağım konuda siz duşunup soyleyin...
Bu ablanın yakın zamanda kaynanası geldi ramazan ayıydı ve benimde kendisininde bebeği var. Ben bu surecte ona evimde 3 kez ıcli kofte yaptim ve tepsi dolusu sonra pogaca tencere dolusu dolma iki kez mercimej koftesi yani cok yardımcısı oldum geleni gideni cok oluyor onun 4 oğlu var zorlanıyor diye hep destek oldum . Buyuk kızımla bir oğlu yaşıt arada hep oğlunu sabahları krese ben bıraktım ben aldım falan bunları anlatıyorum ondan bir karşılık bekledigim icin değil ben boyle ancak bir ablama yaparim onlarda turkiyede o yuzden bu kadini sevdiğim saydigim icin zor zamaninda destek olmak istedim ...
Ama iste kızımla yaşıt olan oğlunun doğum gunu oldu hic cağırmadı (kışındı doğum gunu) oyun parkında yapmıştı..
Oğlu Bana "abla neden gelmedin"dedi annesinin yanında bende "annen cağırsaydi gelirdim "dedim yani alındığımi belirttim...
Diğer oğlu bir yaşına girdi iki uc kişiyi cağırdı beni yine cağırmadı Whatsapp da durum yaptiginda gordum yine bir tuhaf oldum Bnde değer vermekle ilgili bir şey durumda paylaştım beni aradi sordu bir seyler yapalım mı ben aslında seni eltin gildesin sandım (başka bir şehirde) yani ordan anladim neden cağırmadıgini...
Yinede duşunuyorum evet ben kendisine demiştim gidicem ama hangi gun donecegimide demiştim isteseydi yine cağırırdı orda olsaydım zaten bilirdi gelemeyeceğimi burda olsaydım gidecegimide ...
Şimdi benim kiziminda doğum gunu haftaya bendemi cagirmasam ama gelinini cagiracam yalnis mi yaparım ...
Anket Siz olsaydınız ne yapardınız...
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Anket Siz olsaydınız ne yapardınız...