Arkadaslar,
sizinde herseye alinan bi aileniz varmi?
7 senelik evliyim ailem esim ne derse ne yaparsa aliniyor.Misal Misafir gelirler ugurlarken kapida el oper Allaha ismarladik der az bakar iciri girer.. niye oyle yapiyormusmus hemen mutfaga giriyor vs vs.
Sorun simdi suki cocugumuz var 3 yasinda... Onlar geldimi cocugu istedikleri gibi goturemiyoruz diye veryansin yapiyor halbuki haftada 2 veya 3 kere goruşuruz, ayda 1 yatilida kalir.. gecen bi olay oldu..Dayisi hadi gel seni atlara falan goturucem dedi Babada kizima izin aldinmi babadan dedi.. Abimde izin almasina gerek yok dedi doverim ben Babayi kizamaz sana... bu genelde hep oyle telafus edilir biz babayi doveriz sana kizarsa.. simdi annem bunu duymus bozuldu biz yabancimiyiz onu yabanciyla gidilmez izin alinir denir aileden olanlara denilmez.. Ama genelde onlarda bana goturelimmi kalsinmi burda demezler hep emrivamileri olur busefer esim bisey dedi izin almali afedersiniz essek başımiyim ben gibisi.. tamam o gun goturmicekti cunku hastanede kaliyorduk... Kizim oyle bi cocukki herkesle evine gitmek isteyen.
Sizce yanlışmi oyle izin almasi Anneanneyle Dedeyle dayila gitme durumu olduğunda veya yaptigi eşimin?
Alingan bi Aileniz varmi?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Alingan bi Aileniz varmi?