Direk konuya geceyim şimdi bilenler biliyor aralıkta oğlumu kaybettim. Ne kadar buyukse sevinc uzuntude o kadar buyuk oluyor. 3 aylık korunmadan sonra denemeye başladık. Once kullandığım ilaclarla birlikte ovulasyon testide kullandım.
Ozellikle bu ay cok umutluydum ama olmadı yine. Evet erken ama o ilac once ilk seferde sonuc vermişti ve tupten onceki son caremizdi.
Şimdi onumde bir kac secenek var. Birincisi elimden geldiğince kendi haline bırakmak,ikincisi tekrar ilac almak , ucuncude evlatlık edinmek.
Neden derseniz şimdi hamile kalmam sıkıntı hadi kaldım diyelim rahim ağzı yetmezliğinden dolayı dikişli veya dikişsiz 12.haftadan en az 30 a kadar yatarak gecek. Ve benim ailem uzak bakacak kimsem yok eşimde haftalık calışıyor.
Bende duşundum madem ki bu kadar sıkıntı var neden kendimi bu kadar yorayım ki. Surekli ilac her ay sonu husran...
Ama alabilir miyiz ? Sevebilir miyiz? Ailelerimiz nasıl karşılar? Aklımda bir suru soru var. En onemlisi aldığımız cocuk birgun bizden veya bir başkasından evlatlık olduğunu oğrenirse ne olur?
Sizden akıl istiyorum ne yapayım anne olmak neden bu kadar zor

Aranızda evlatlık edinen var mı veya etrafınız da? Lutfen yardımcı olun delireceğim yoksa...