Kendimi rezil olmus hissediyorum
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Kendimi rezil olmus hissediyorum
-
02-10-2022, 19:52:33Merhabalar, cevremde kimse ile paylasmak istemedigim bir sıkıntım var. Lutfen bana akıl verin. Bir kamu kurumunda calışıyorum 6 yildir. 27 yasindayim, 24 yasimda bir evlilik yaptim. 1 yil kadar evli kaldim ve ayrildim. Konuma gececek olursam is yerinden yillardan beri simaen tanidigim biri var. Farkli birimlerdeyiz. O da boşanmış esinden 2 yil kadar once ve 2 tane cocugu var. Bu bey bundan 6 ay kadar once cok sık bir sekilde goz temasi kurmaya basladi. Hatta bakışları arkadaslarimin da dikkatini cekti. Ardindan bana kurum mailinden bir mail gonderdi. Mailde yurtdisinda bir ulkeye gezmeye giden bir ciftin ulkeye iliskin gezi videosu vardi. Hicbir irtibatimiz yoktu. Bu yuzden yanlis gondermis olabilir mi tereddutunu yasadim ama bir yandan da bakışlarından dolayi bana gonderdigini duşundum. Gayet nazikce cok guzel bir ulke olduguna iliskin cevap yolladim. Ardindan bakismalar devam etti 1 ay oncesine kadar. Bundan 3 hafta once beni bir is bahanesi ile arayip bana acil durumlarda ulasabilmek icin benden tel numarami istedi. Tabi ister istemez cok heyecanlandim. Mutlu oldum. Ardindan yazmaya basladi. Cok naif ve zarif bir kadin oldugumu, bakislarimin onu cok etkiledigini soyledi. Tesekkur ettim. Rahatsiz ediyor muyum diye sordugunda hayir dedim. Memnun oldugumu soyledim. Ardindan biraz hayatlarimizdan bahsettik. 3 hafta kadar izne ayrilacagini soyledi. Ben de 1 hafta kadar izinliydim. Bu hafta ikimizde izinden donduk ve 2 gundur hic yuzume dahi bakmadi. Tabi ki cok uzuldum bu duruma. Bugun beni bir is bahanesiyle aradi. Tatilin nasil gectigini sordu. Ben artik bu muallak durumdan kurtulmak icin sizinle gorusmek istiyorum dedim. Bana uzunca bir mesaj yolladi. Siz tanidigim en zarif en naif kadinsiniz. Eger beni yanlis anladiysaniz hakkinizi helal edin. O maili de aslinda yanlislikla yolladim dedi. Sizi kirdiysam kusura bakmayin dedi. Sizin bakislarinizi geri cevirmek istemedigim icin baktim dedi. Peki mesajlariniz ne anlama geliyordu dedim. Ben sicak yapili biriyim dedi. Anlayacaginiz o kadar rezil bir duruma duştum ki. Cok mutsuzum. Bana bir akıl verin ben gercekten yanlis mi anladim yoksa bu adam ruh hastasi mi?