Benim nerdeyse 20 senelik arkadaşim diyecegim bir kişi ilk okulu ortaokulu lisenin bir bolumunu birlikte okuduk cok zamanımız bırlıkte gecti cocukluk ergenlik halleri arkadasimin ailesinin maddi durumu iyi değildi anneside sorunlu birisiydi ona cok eziyet ederdi kimseye gondermez hic birseye izin vermez yapamayacagi işleri yaptırırdi ben rahattim ailemin durumu ortahalliydi istedigimi yapabilir istedgm yere gidebilirdim universite sınavına girdik ikimizde bana pek iyi bir puan gelmedi tercih yapmadım onunki biraz daha iyiydi ama onada gelmedi ama herseyi birlikte yapmaya calısır her yere birlikte gitmek isterdik sonra ek kontejan varmış ondan tercih yapmış iki yıllk bir bolum gelmiş bana ne tercih oldugunu ne yaptığıni hicbirsey soylemedi o gitti ben cok uzuldum herşeyimiz birlikteydi sonra koptuk biz ben evlendim cocuğum oldu sonra onun evleneceğini falan duydum akrabası bana yakındı no.sunu aldim goruşmeye başladık ara ara iyi bir isi olduğunu muhendis biriyle evlenecegini maddi durumu iyi oldugunu falan soyledi evlendi evinin luks biryerde maddiyatinin cok iyi oldugunu falan anlatıyor goruştugumuzde akrabalarida adamin cok buyuk oldugunu evlenip ayrıldıgini cocuğu oldugunu buna nikah bile Yapmadigini soyluyor simdide konuşuruz hep herseyi paylaşırız bana bunları hic soylemedi ve nezaman ona gidecek olsam ya isi cıkar ya carşıda beni karşılar evlerimiz başka sehirde ikimizinde evini yerini daha gormedim tlfnda anlatır konusuruz gelince mutlaka gel seni bekliyorum falan ben kackere evimde ağırladım ben gidecek olunca hep birsey anlamıyorum niye boyle