Babamla sorunlar
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Babamla sorunlar
-
02-10-2022, 19:51:43Arkadaslar merhaba umarim dogru yere konu aciyorumdur asiro derecede moralim bozuk ağla maktan perisan oldum soyle anlatiyim babam sinirli bir yapiya sahip senelerce anneme cok cektirdi dayak vs bizede ayni sekilde artik biz buyuduk zaman zamsn yine huzur suzluklar yapiyo biseylere takılıyor ufak bii tartismada cok agir beddualar ediyo bende beddua duyunca tuylerim diken diken olan bir insanim bu aksam yine abimin tatile gitmesiyle alakali bir sorun yasadik abim tatile gitti diye bagirip cagirmaya laf soyelmye basladi annemle tartismaya basladilar bende dayanamayıp olaya mudahil oldum oyle agir beddualar ediyorku anlatamam yani diilinde sakiz yapmis surekli beddua ediyor hakli olsada olmadasa ufak bir tartismada yapıyor ve sinirlendigini gorunce daha beter yapyor tahrik ediyor dayanamiyip karsilik verincede olay dahada buyuyor siniri gecincede gelip opup ben onlari gonulden etmyorum size gelen bana gelsin diyip duruyor ben kiyarmiyim diyip duruyor napcagimi sasirdim.bu beddualarin dinen yeri varmidir bilmiyorum cunku insan dayanamayip karisilik veriyor buda gunah biliyorm pismanlik yasoyorum sonra ama o an engel olamıyorum napcagimi bilmiyorum boguluyorum resmen