Merhaba kızlar
Bu bayram donemi cok sıkıntılı oluyor gecen bayram sonunda konu acmıştım şimdiden onumuzdeki bayramın kavgasını yapıyoruz diye. Ve bayram neredeyse geldi cattı bizde tartışmalar arşa cıktı.
Eşim biletleri bilerek gec aldı tam bayram zamanı bilet bulamayacağımız icin erken gidip gec donelim diye sonrada bana diyor ki bilet yok mecburuz. Oysaki annesinin temizliğini yaptırmak icin erken vakite alıyor bileti. Neyse bunun tartışmasını yaptık bana demez mi sen bu evin gelinisin diye. Ben gelin olduğum icin iş yapacakmışım işten kacmayacakmışım. Peki dedim ben gelin olurken senin ailen neredeydi ne evime ne bohcama ne alışverişe hic bişeye gelmediler el gibi davrandılar bi kıyafet bile almadılar duğune dedim. Gitmemek icin cok savaş verdim en sonunda kıramadım hadi olsun dedim aldık biletleri.
Gecen ay gorumcem koye gitmiş gezmişler başka bi ile gitmişler filan bu hafta da kaynım gitmiş gezmişler yayla dağ tepe. Bize de surekli gosteriş olsun diye resim atıyorlar. Eşimde saf gibi gelip bana gosteriyor aaa bak ne guzel. Dun bende rahatsız oldum dedimki sen aptal gibi kullandırıyorsun kendini kardeşlerin iş olduğu zaman kacıyorlar sen git yardıma diyorlar iş yokken geliyorlar keyif yapıyorlar senide enayi gibi kullanıp kumanda ediyorlar bir hafta gidicez zaten bayrama denk gelecek iş guc bi yere cıkamayıp geri donucez her gittiğimizde de benzin parasına kadar veriyoruz babasına ama bizi değil diğerlerini gezdirip bize de nispet yapıyorlar resmen. Teyzem gecen annemi aramış (ben teyzemle konuşmuyorum) o kız sakın buraya gelmesin yazık evi copten pislikten gecilmiyor diğerlerini alıp her gun gezdiriyo bu kızı gecen sene eve kapattılar bi yere goturmediler zaten evde cok kalabalık yetişkin erkekler var( yeğeni ve abisi) nerede kalacaklar boşuna yorulmasın kullandırmasın kendini demiş. Onun bile farketmesi iyice sinirlerime dokundu arkamdan enayi imajı cizmek istemiyorum.
Gecen sene 12 kişi 2+1 evde yattık hic utanmaları da yok onlar olduğu zaman biz gitmiyoruz rahatsızlık vermeyelim diye onların bizi taktığı yok her gittiğimizde peşimizden geliyorlar 10 kişi. Bayram sonu kardeşleri cocukları vs gelecekler ve surekli bana siz ayrı yatın diye tutturuyorlar yahu dağdan gelip bağdakini kovuyorlar pişkin pişkin. Yatırmıyorlar sabahda erkenden kapımıza dikiliyorlar benim iyice midem bulandı. eşimin de aptal halleri onları gorunce salak olması kendini kullandırmasını ve bu aptallığa benide dahil edip kullandırmasını kabullenemiyorum.
Dun oyle konuşunca gitmeyelim dedi ama sabahta bilmiyorum duşunuyorum diyor hala gitmek istiyor. Ben istemediğimi kendisi giderse saygı duyacağımı da ama kendimi kullandırmak istemediğimi soyledim bensiz gitmezmiş boşanırmış vs vs sacmaladı şimdi siz olsaydınız boyle bi durumda gider misiniz yoksa kalıp evinizde mi bayramı gecirirsiniz?
Siz olsaydınız ne yapardınız?
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Siz olsaydınız ne yapardınız?