O kadar cok uykum olmasına rağmen gozume uyku girmedi. Bana aynen bu cumleyi soyledi. Sebebini anlatayım. Benim iki kızım var. Yeni doğum yaptım. Buyuğu ilk okula gidecek bu sene. Buyuk kızım iki senedir bisiklet istiyor. Eşim olacak insan almıyor. Iki senedir cocuğu oyalıyor. Hatta gecen sene para biriktirdik kumbarada, tam alacağız baktık ki para yok. Meğer babası kumbaradan parayı almış. Neden aldın diye sorunca parası bitmiş zaten anaokuluna gidecek surmeye vakti olmayacak, seneye ben alırım dedi. Sinir oldum kızımla ama tamam dedik. Aradan bir sene gecti, okullar acılacak, adam hala cocuğa bisiklet almadı. Kızım da bisiklet gorunce resmen saldırıyor. Hanı alacaktınız, niye almıyorsunuz diye. Babası alacağını soyluyor ama ortada bir şey yok.
Bu akşam guzel guzel konuşayım dedim. Cocuğu oyalama yaz bitiyor bisiklet al artık. Başladı nerede surecek, bir suru bahane saydı. Ben de dedim ki " bak kucucuk cocuk, bisiklet gorunce saldırıyor, birisi gel seni bisiklete bindireyim der alır goturur, kandırır cocuğu" ( bu arada kesinlikle kızımı tek başına bırakmam ama ilk okula başlayacak, surekli yanında olamayacağım) . Ben boyle soyleyince bana " ne bicim konuşuyorsun ? Seni oldureyim hapse gireyim cocuklar ortada mı kalsın istiyorsun " dedi. Asıl sen ne bicim konuşuyorsun? dedim. Tartışmaya başladık. Nasıl bağırdığını anlatamam. Şok oldum resmen. Benim soylediğimle onun soylediginin ne alakası var? Nerde yanlış yaptım?
Beni oldurecekmiş, kendisi hapse ben mezara, cocuklar da ortada kalacakmış!!!!!
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Beni oldurecekmiş, kendisi hapse ben mezara, cocuklar da ortada kalacakmış!!!!!