Arkadaşımın yaptığı kafama takıldı sizinle paylaşmak istedim.

Arkadaşımla 13 yıllık arkadaşız.Kendisi şehir dışına evlendi.Yılda en fazla iki uc kere geliyordur.Surekli arayan taraf ben oluyordum,doğumdan once,sonra,cocuğunun doğum gunu olur ben ararım.Kendisi cocuk olmadan once cok nadir aramıştır.Benimde cocuğum oldu ama ara ara aradım yinede.Kendisi buraya geldi bayramda fakat ben aramadım hoş geldin demek icin cunku ben olsam onceden yazarım bak ben gelicem şu kadar gun kalıcam gitmeden mutlaka goruşelim diye ama kendisi surekli benden bekledi aramamı ben geldiğini ya onun annesinden ya kendi annemden duyuyordum.Bu arada daha onceleri surekli aramıştım hoş geldin icin sadece bu sefer gec aradım.

Kocası bırakıp gitmiş,bir iki hafta daha kalıcakmış bende aradım gitmemişin vs dedim,oyle konuştuk.Sonra telefonda demeyi unuttum bir iki gun sonra mesaj yazdım cocukları bırakalım,dışarıda goruşelim rahatla diye.Daha once geldiğinde evime davet etmiştim fakat bu sefer temizlik,hamur işi kendimi cok sıkıştırıcaktım bir gune cunku calışıyorum cocugumda iş yaparken ağlar yalnız kalmak istemez,bizde rahat goruşelim cocuklardan bır sey anlamayız diye dışarda istedim.Haber bekliyorum senden diyede ekledim tamam yazmış.

Bu bana hicbir şey yazmadı sonra,kendi evine gitti hala bir şey yazmadı.Haliyle ben cok sinir oldum.Duyduğuma gore niye cocugu bırakalım demişim o cocugunu bırakamazmış.Ben annemle konuşurken de dedim eğer olmaz derse evime cağırırım napıyım işlerimi sıkıştırırım dedim.Cocuklarımızın arasında da birkac ay var onunkı daha buyuk.Normalde ben hic eşime bırakıp cıkmadım onun icin bırakıp cıkıcaktım eşimi ikna ettim rahatla goruşelim diye.Zaten bir arkadaşıma demiş aramızda soğukluk var diye.Yok bizi hic eşli cağırmadı oturmaya demiş,ben duşunmuştum ama eşi geldiğinde birkac gun kalıyor gidiyor cok fazla durmaz,ya da bayramda kalıyor,bayramda da biz yokuz yani uymadı.Ben diyorum durup durup bir şeyler duşunmuş kafasında herhalde.

İkimizinde haklı veya haksız olduğu yerler vardır ben haklıyım demiyorum ama ben goruşelim dedikten sonra cevap yazması gerekmezmıydı en azından cocugumu bırakıp gelemem demesı gerekmezmıydı.Arıcaktım niye boyle yapıyosun diye vazgectım.Cocugumun dogum gununude sadece soğuk bir mesajla kutlamış.Onun doğum gunu yaklaşıyor kutlayayım mı kutlamıyım mı.Uzun oldu ama anlamanız acısından anlatmam gerekiyordu.