Merhaba hanımlar. 2 aylık bi oğlum var. Gunduz uykuları yuzunden cıldırmanın eşiğindeyim inanın. En uzun uykusu 15 dakikadır. Zaten cok zor uykuya dalan bir bebek. Bazen 5 dakikada uyanıyor. İki uyku arasında uyanık kalma suresinde de surekli huysuz surekli ağlar. Tamam iki aylık bebek kendi kendine oyalansın demiyorum ama en azından cevreye bakıp biraz oyalanabilir. Tum gunum oğlumu oyalayım ağlamasın, aman sinirlenmeden emzireyim, biraz daha uzun uyusun ses etmeyim, hatta daha olmazsa ayağımda sallayım hic de indirmeyim yeter ki biraz daha uzun uyusun diye uğraşmakla geciyor. 1 bucuk ay direndikten sonra yeter ki uyusun diye ayağımda sallamaya başladım, inanın ayakta hic durmadan sallanırken bile derin uykuya dalamıyor kımıl kımıl surekli. E tabi uykusunu alamayan cocuk mutlu olamıyor. Acaba doymuyo mu dedim mama verip denedim yine aynı. Rezene papatya ıhlamur falan filan verilebilecek ne varsa denedim yine aynı. Gece uykusu fena değildir, gece de uykuya cok zor dalar ama uzun sure uyanmadan uyuyabilir. Fakat bu gunduz uykusu beni cıldırtacak artık. Ne yapacağımı bilemediğimden yazdım buraya, biraz karışık olmuş olabilir kusura bakmayın. Bi fikriniz bi oneriniz varsa sonuna kadar acığım