Merhabalar oncelikle.....
Baştan anlatıcam biraz sıkıcı olabilir.
Farklı şehirlerde yaşıyoruz kendisiyle ve tek bir konu da cok ayrı duşunuyoruz o da kadın erkek ilişkileri konusunda.

Kendisini bir kız arkadaşı var kendisi evine davet etmiş ve benim bundan son anda haberim oluyor.Ben sevgili olan kadın ya da erkeğin aynı evde başbaşa alkollu icecekler icip bir akşam yemeği yemelerine karşıyım.Bundan dolayı buyuk kavga ettik ardından ben ona yaşam tarzına ayak uyduramayacagımı soyledim cunku bu durum bana hic normal gelmiyordu.

Kendisi de bana soz verdi ayrılmayalım dedi peki dedim.Şimdi yakın zamanda doğumgunu var fakat sadece yol parası 350 tl diyeceksınız bu sorun mu ben aileme bagımlıyım henuz kendi keyfim icin bu parayı istemekle universite sınavına hazırlanan kardeşim ve diğer kardeşime haksızlık olacağını duşunuyorum.Hediyeyi saymıyorum bile pastasını falan da bir de esktra harcamaları hic bir miktar var ama yetmiyor.

Neyse bu evine cagırdıgı cok yakın kız arkadaşı da muhtemelen doğumgunu kutlayacak ben olmazsam birlikte kutlayacaklar gibi ve ben aşırı ama aşırı mutsuz olucam bu durumdan.

Bu durumda ben gitmemeye kara verdim gibi ama aklım bir yandan da diger durumda sizce ne yapmalıyım?
Ailemin maddi durumu da şu aralar iyi değil.