gunaydın bdv

hakkınızı helal edin 2 gune bir konu acar oldum ama artık sabrım kalmadı, dayanacak gucum kalmadı, takatim kalmadı...

Gelinlerce .!.:
konularımı ozet gecip sonra da soruma geceyim ben ve eşim, eş ailesiyle gecen bayram doğuya gidip orada tartışıp gelmiştik. devamında ben boşanma kararı almıştım ama eşim bırakmadı, bir şekilde ikna etti ve biz barıştık. barıştık ama tam bu sırada kp kalp krizi gecirdi ve 3 gun once vefat etti.

hastayken buraya konu actım ve coğu kişi gitme, siz ayrılma kararı alırken sizi barıştırmak icin uğraşmadılar dedi. bir cok defa eşime yanında olmak istiyorum desem de gelme biri burada bir şey derse canım daha cok sıkılır dedi yani ben orada istenmedim.

kp vefat etti ve ben yine gidemedim, eşim aynı şeyleri soyledi. annesi ve ablalarının birbirlerine destek olacağını ama benim orada yalnız olacağımı kendisinin de olmayacağını o yuzden beni oyle bir ateşe atmak istemediğini dile getirdi.
annem kp hastayken aradı kv yi acmadı geri donuş yapmadı, kadın da seninle tartıştılar bizi de istemiyorlar ben ustume duşeni yaptım gitmem, gittiğimde milletin icin de beni kovarlarsa ne yaparım dedi ve gitmedi.
dun cenaze evine dayım eşi ve kuzenim gitmişler orada yengeme gelinlerce ve annesi gelmedi demişler, ortamı bilmiyorum nasıl dediler kim dedi..
Genişletmek icin tıkla...

gecen konumdan alıntı yaptım.

dun eşimden arabayı istedim, geldi beni aldı. anlatıyor yolda yengen geldiğinde 2-3 defa seni sormuş gelinlerce neden hizmet etmiyor demiş hatta bizimkilere aman bizi onlarla karıştırmayın biz zaten goruşmuyoruz demiş dedi. ben de sinirlendim baya annemi aradım nasıl benim hakkımda konuşuyor vs, annemde kuzeninle aran iyi ona sor annesi neden boyle bir şey yapmış dedi.

yahu allahtan ki cok sakin yazdım, ne yapıyorsun ne ediyorsun faslından sonra bir şey duyduğumu ve cok kırılıp uzulduğumu soyleyip eşimin anlattıklarını soyledim. kuzenim de annem seni sormuş onlarda ne yuzle buraya geliyorsunuz demişler dedi
biz eşimle bunu konuşurken annem aradı eşin sana ablalarım yengenin ustune gidip bilseydik sen gelinlercenin yengesisin sana hoşgeldin bile demezdik ne yuzle geldiniz bizim babamız gelinlerce yuzunden kalp krizi gecirdi demiş bunu da anlattı mı dedi.

hanımlar ayrılmak istiyorum diyorum eşim bırakmıyor ama bu işin oluru ederi kalmadı. allahınız aşkına ben napayım ben bu yuku artık nasıl kaldırayım?