İyi akşamlar arkadaşlar. Gozyaşları icerisinde yazıyorum bu konuyu.

Sevdiğim beyle birkac yıldır goruşuyoruz. Kendisi romantik, beni cok seven, yani surekli bunu dile getiren, yolları defalarca ayırmak istesemde asla buna musaade etmeyen ve yıllardır bir kere bile bana saygısızlık asla yapmamış bir insan.

Gelin gorun ki cok duygusuz. ( Ağlıyorum hungur hungur cok kotu şeyler yaşıyorum depresyonlara girip cikiyorum ruhu duymuyor anlatıyorum anlamıyor buna cozum bulamıyorum cok yoruldum ( en son olayı anlatayim artık bu kadarına da pes dedigim olay.

Babam fenalasti ameliyata aldılar cok kotuydu durumu bunu ona soyledim. Bu arada farklı sehirlerde yaşıyoruz. Adamin umrunda değil yani tamam konuşuyoruz ediyoruz ama sanki benim mahalleden arkadaşım komşunun kiziymis gibi yazıyor beni delirtiyor canımdan can gidiyor babam fenalasti diyorum adamın umrunda değil. Cok duygusuz aglayacak bir omzu yok. Sonra bu bey uyuya kalıyor sanırım bir daha mesaj yok biz ameliyathanenin onunde perişan hale gelmisiz sabah kalkınca her şey normalmis gibi sabah mesajı atıyor. Gun icerisinde de boyle mesaj atti hep oyle uzgunumki ne cevap veriyorum ne arayınca acıyorum insan aramaz mi insan ilerde kayınbaban olacak insani sormaz mı ben ne yapayim (( ???