Hamile kediyi pitbulla parcalatan cocuklardan dehşete duşuren sozler: Ben seni vursam bile uzulmem Adana'da hamile kediyi pitbull cinsi kopeğin ağzına atarak telef olmasına neden oldukları iddiasıyla gozaltına alınan 3 cocuğun adliyeye sevk edilirken basın mensuplarına soylediği cumleler, duyanları dehşete duşurdu: "Ben seni vursam bile uzulmem, kediye mi uzuleceğim", "Yaşımızın yetmediği...
m.haberler.com
Kanım dondu resmen.
Bu cumleyi soyleyen 13 yaşındaki bir cocuk. EVET DAHA BİR COCUK. Bir anne babanın cocuğu, bir insan yavrusu....
Bunun bir ustu istediği olmayınca anne babasının,kardeşinin, karısının, oz evladının canına kast edecek.
Sevgili anne babalar. Evlatlarımıza sahip cıkalım. Bir evlÂt kolay yetiştirilmiyor kolay buyumuyor. Tum kotuluklerden uzak tutalım. Kotu ornek olabilecek butun internet, dizi, film ne varsa uzak tutalım.
"Eee evlendik, zaman gecmeden bir cocuk yapalım,
Elalem arkamızdan beceriksiz demesin diye cocuk yapalım,
Kaynanam sıkıştırıyor cocuk diye hemen bir tane yapalım,
Yaşlanınca bize kim bakar, uc beş tane olsun bari, hangisi bakarsa,
Benim yaşayamadıklarımı yaşatacağım bir cocuk yapalım,
Gerekli birikim var hemen cocuk yapalım,
Bir tane var, yalnız kalmasın yanına bir tane daha yapalım
Oğlum var bu sefer kız olur hadi bir tane daha yapalım veya tam tersi,
Kocamla aram kotu belki bebek duzeltir, bir tane yapalım,
Eltim doğurdu ben eksik kalmamalıyım, hemen bir tane yapalım,
Ben yapayım nasılsa annem veya kayinvalidem bakacak"
Allah rızası icin, vatana millete hayırlı, sevgi dolu, merhametli bir evlat yetiştirmek istiyorsanız 10 tane de evladınız olsun. Ama yukarıdaki saydığım veya sayamadığım sebeplerden dolayı evlat sahibi olmayın. Dunyaya getirip bir koşeye atmayın. Maddi butun isteklerini karşılayıp onları sevgisiz ve ilgisiz bırakmayın. Bizim bıraktığımız sevgi boşluğunu dolduracak o kadar cok şey var ki etrafta...