İyi geceler kızlar cok uzatmadan konuya gireceğim sizlerden nasıl davranmalıyım konusunda fikir alışverişi istiyorum

Bu akşam eşimin ailesi erkek kardeşinin kız arkadaşına davetliydi. Aracları yok eşimde biz bırakırız dedi. kacta gideceklerini sorduk dışarıdaki işlerimizi onlara gore halledip onları bırakacağımızı soyledik.
Saat gelmişti telefonlaştık biz geliyoruz dedik.
Evlerinin oraya gelince erkek kardeşi ile selamlaştık naber damat bey vs tarzında gayet samimi muhabbet gecti
Eşim arabayı park etti. Ailesinin apartmanının karşısında ve ileriye onların bina kapısını gormuyor benim hizam
(Cok detaylı anlatıyorum ama gercekten buna ihtiyac olduğunu duşunuyorum)
Ve biz onlara doğru yola cıkmadan once bir arkadaşım gorumce kayınvalide derdini anlatmaya başladı
Bende onları beklerken kıza yazıyorum konsantre bir şekilde

Aracı park edince arka koltuktan cantamı alışveriş poşetimide aldım ki insanlar bindiğinde boş olsun kolaylık olsun diye

O esnada babası inmiş eşimin ben gormedim arabaya doğru da gelmedi seslenmedi zaten
Biraz sonra eşim indi arabadan babasından gelen cumleler şunlar
- Nerden geliyorsunuz
-siz nere gidecekseniz gidin biz kendimiz gideriz
-bizim işimiz var sen git ve bunları sokak ortasında gayet yuksek sesle soyluyor

Eşim gelin bişey olmaz bırakcaz vs diyor o esnada annesi geldi dikiz aynasından gordum yoneldi arabaya doğru gelsene dedi eşine yok gel biz kendimiz gidicez vs dedi
Ben de sokak ortasında arabadan inip onlara yalvarma gereksinimi duymadım cunku gercekten bizim bilmememiz gereken bir yere uğrayacaklarını duşundum işimiz var diyince
( Cunku babası cok rahat bizim arabayı isteyen hatta arabadan iner inmez eşimden anahtarı kapan bir adam. Dipnot arabayı evlendikten sonra kendimiz aldık borcunu odemeye devam ediyoruz)

Evimize doğru yola cıktık eşimin modu duştu babamın canı sıkkın dedi aradan 2 dk falan gecti babası aradı bağırıyor telefonda sesi geliyor bana
Eşimin kullandığı cumleler şunlar
"Baba gormemiştir"
"Tamam sorarım"
"Ne sorunu olsun"
'Tamam bağırma"
"Tamam bu şimdi konuşulacak konu değil"
'Tamam baba bağırma sonra konuşuruz"
"Tamam baba bağırma hadi kapat"
Konu ne dedim babam senin neden selam vermediğini sorguluyor telefonla uğraşıyor ne derdi var diyor dedi

Nasıl oluyor da 50 yaşında adamın olmayan bir şey icin sokak ortasında bana bağırmasına musade ediyorsun dedim ona sadece

Bana hadi kalk annemlere gidelim hem ne konuşmuşlar nasıl gecmiş onu soralım hemde babama yanlış anladığını izah edelim dedi

Bana gore benim izah edeceğim bir konu yok arabaya binseydi elbette selam verecektim
Kardeşi ile yuzyuze geldik konuştuk,babasının kendisini ben gormedim bile

Kaldı ki şimdiye kadar kac kez onları evlerinden aldık hic birinde arabadan inipte opmedim onlar bindiler selam verdiler konuşma başlardı
Kendisi beni goruyor da selam vermiyo sıkıntı yok ben telefonumla uğraştığım icin kotu oluyorum

Sıkıntı burda eşimde mi bilmiyorum cunku ailesine cok duşkun ve biz evlendiğimiz gunden beri hep onun ailesi yuzunden onların davranışları yuzunden kavga ettik
Taki dune kadar. dun defalarca kez aynı konuşmayı yaşayıp tm soz değişeceğim 3. Kişiler icin seni kırmayacağım dedi

Şimdi anlıyorum ki onlar aynı bu şekilde kurup benim uzerime gonderiyorlardı demek ki

Yarın eşimin cok yakın olduğu kuzeninin duğunu var nasıl olacak hic bilmiyorum bir yanım selam verme gorsunler selam vermemek neymiş nasıl olsun diyor bir yanım kendin ol onlar utansın senin hakkında kotu duşundukleri icin diyor

Of cok uzattım hakkınızı helal edin.

Sokak ortasında 50 yaşında adamın bağırışını hala hazmedemiyorum