Merhaba hanımlar
Benim derdim kocam biz 1 senelik evliyiz ve Ocak ayından beri cocuk istiyorum ve bu yonde calışmalar yapıyoruz Nisa ’n ayında hala cocuğum olmayınca icime korku girdi ve bende kansızlık olduğundan dolayı doktora gitmek istedim ve gittim kontrol oldum doktor hicbir sorun olmadığını cocuk icin herşeyimin normal olduğunu soyledi icim rahatladı neyse 2 ay daha denedik ve yine olmadı bu sefer eşim gitti ve varikosel olduğunu oğrendik hemen ameliyat oldu şimdi tekrar deneme aşamasındayım bu 2 ay bizim icin onemli neyse asıl konu eşim bu rahatsızlığı kimseye soylemeyelim bizimkiler cok abartabilir dedi bende hak verdim ve soranlara nasip kısmet zamanı daha gelmedi gibi cevaplar verdim icim icimi yediği halde ne eşime ne anneme ne arkadaşıma belli etmedim hep gulmeye moral vermeye bu da gecer dedim ama dun eşim eniştesiyle telefonda konuşurken sorunun bende olduğunu kanımın cok duşuk olduğunu folik asitmin cok duşuk olduğunu kısaca değerler cocuk icin elverişli olmadığını bunun icin değerlerin yukselmesi gerekiyor yoksa duşuk ihtimali cok yuksek olduğunu soylediğini duydum İnan ’ın ellerim tir tir titremeye başladı kalbim hızlıca atmaya başladı cok kotu oldum sonradan anladım ki bunun icin bana ikidebir doktora gozuktun mu doktor birşey dedi mi tarzı sorular soruluyordu bende eşime olan sadakatimden kimseye bahsetmeyip icime atıp kendi kendimi yiyordum ama eşim demek ki boyle diyormuş insanlara kızlar ben mi abartıyorum yoksa normal mi İnan ’ın eşimin suratına bakasım yok sanki ihanete uğramış gibi hissediyorum eşimi gozumde cok buyutmuş gibi hissediyorum ve yine icim icimi yiyor ve kimseyle paylaşamıyorum sizden başka okuduğunuz icin teşekkur ederim