Arkadaşlar herkese merhaba.
3 senelik evliyim. Nişanlandıgımdan beri her şeyi kısa kısa yaptık eşim hep param Yok dedi bi limit koydu onun ustune cıkamadım ailes zerre yardım etmedi. Hicbir şey eşyadan duğune hic hayalim istegim olmadı. Ama goğus gerdim evlendik. Telefonum bozuldu ilk ayımızda evleneli ben borcsuz evlendik telefon istedim bana almadı anneme birkac kişi takı vermişti onlarla alacaktım iki yuz lira eksikti ama vermedi kendim aldım telefonumu

Bu arada calışan bi bayanım kendi giyim kuşam gezme tum masraflarım bana ait ve mutfağa yardım ediyordum. Eşim surekli para Yok para Yok cok sıkıntılıyım diyordu halbuki biliyordum ki iyi bi iş yerinde iyi para alıyor hep hesaplarını benden gizler saklar asla parasını bilmem soylemez hesaba girerken gider telefondan gizlice bakar. Her gun eve mutsuz gelir iş yoktur her gun para yoktur. Ama bi oğrendim ki kenarda on bin lirası varmış nişan doneminde o kadar sıkıntı cekmeme rağmen istediklerimin olmamasına rağmen o parayı şaklamış neden cunku zengin olacakmış cunku yatırım yapacakmış geleceğini duşunecekmiş hayatı zehir ederek.

Bu konularda hep kavga sıkıntı cektim 22 yasımda evlenip mal bi hayata dondum. Ucretli oğretmenim yazın maaş almadığım icin o aylık veriyordu ama asla bitse ondan isteyemezsiniz kızardı nasıl biterim diyr. Neyse istediği oldu para biriktirmiş sıka sıka zehir ede ede bende altınlarımın yarısını verdim şirketten hisse aldı senelik para getiriyor o paradan bana tek bi hediye almadı hep borc harc hep biriktirme derdi. Ben kalan altınlarımla araba almayı cok isti yordum zorladım aldırdım bu ustune cıkarıp on bin ekledi ve bana yeminler ediyordu hic param Yok diye arabayı sadece on gun kullandım ve etraf kotu sat demiş diye sattı uc aydır araba da Yok altınlarım da bozuldu onun hesabında duruyor

Biz evlendiğinizden bu yana sadece balayına gidebildik tatil olarak askerlik vardı gidemiyorduk bu sene askerlik aradan cıkınca ben tatil yapmayı cok istiyordum eşim sonucta yıllardır gitmemişiZ. Ben bi ay yaz okulumda calışacaktım ve asgari ucret alcaktım bu gectiğimiz ay calıştım. Otel bakıyorum kıştan bu yana ama benimki hic istekli değil parayı duşunuyor. Eklemek isterim ki durumu var aylık bes altı bin para kazanıyor ben cocuk yok. Her neyse otel buldum yol her şey dahil 3600 tl idi şu devre gore en uygun yeri buldum. Yooook dedi ben o parayı veremem nasıl oderim sırf onla gidebilmek icin yarısını veririm dedim calıştığımdan 1800 ona verdim uc beş kuruş bana kaldı.

Bunu da gectim yıllar sonra tatil yapacaktık. Gecen gece yatarken onumuzdeki ay yıldonumumuz bana altın kolye alsana hatıra kalsın hic oyle hediye almamıştın dedim. Kıyamet koptu nankor hain pislik neler neler dedi bana burnumdan getirdi. Ben cok sıkıldım her gun onun olmayan sıkıntısını dinlemekten benden para saklamasından baban olan parayı yaşatmamasından o tatile gideceğime de verdiğim paraya da cok pişmanım ben yapacağım bi omur Nasıl gececek;(((