slm kızlar,annem calışmayı cok isteyen birisi,cok temiz disiplini ve titiz bir insan,elinin lezzeti ise yoremizde meşhur,ozellikle hamur işlerinde herkes anneme bişeyler yaptırıp yemek ister,senin yaptıkların başka oluyor derler,o da kırmaz yapar.mantı,hinkal,su boreği,velibak,sarma vs,,,altta detaylı anlattım,temizliğinden ve titizliğinden asla şuphe etmeyin alan arkadaşlar tekrar tekrar alıyor.

ayrıca eriştede kesiyoruz.aşağıya butun urunlerin resmini koyuyorum,ulaşımda kargoda bir sorun cıkmıyor,dileyen olursa otobusede verebilirim urunu o gun alırlar,tercih sizin beğenmezseniz paranız iade edilir.isteyen az da alabilir tadına bakmak icin yada az az hepsinden karışık pakette yapabilirim,beğenirseniz tekrar alırsınız.

,ozellikle calışan bayanlar icin cok ideal,koyun dolaba lazım oldukca kullanın.Titizliğinden şuphe edenler icin nasıl yaptığımızı gosteren resimlerde koyuyorum kızlar,mantılarımızı hinkalimize seleler vardır onlara koyarız,dışardaki hicbir urunle ne lezzet ne temizlik acısından asla karşılaştırmıyorum bile,biz buranın yerlisiyiz herkes tanır bilir annemin titizliğini ama bilmeyenler icin bunları yazdım onlarda haklı cunku,bi deneyin pişman olmıycağınıza eminim ki beğenmeyen cıkmadı hic.ıddialıyız hani)))

bu devirde 20,30 lira nereye vermiyoruzki en azından damak tadımıza lezzete ve temiz gıdalara verelim,heleki calışan bayanlar ve hamur acmaktan cok hoşlanmayayn bayanlar icin cok uygun,koyun dolaba misafir gelince pişirin işten gelince pişirin,duşunun almak isterseniz goruşuruz kızlar.afiyet olsun

buraya ilk boyle bir linki ben actım sonrasında coğaldı baya gıda satışı ama olsun herkesin nasibi ayrıdır ben herkese hayırlı satışlar diliyorum...