Herkese Merhaba,
Size uzun bir suredir yaşadığım cozume kavuşmayan kronik bir meseleden bahsedeceğim. Objektif yorumlarınızı bekliyorum. Biraz uzun olabilir.
25 yaşında henuz 1 senedir calışan yeni mezun bir muhendisim. Hayatımda 4 senedir okulu 4 sene uzatmış ve bu sene mezun olmuş biri var. Genel olarak cok iyi cok efendi bir insan. Benim sevgilim ile cozemediğim en buyuk problem ise sorumsuz oluşu. Son 1 haftadır goruşmuyoruz. Ikimiz icin de sebebi farklı.
Ben evlenmek icin hevesli bu konuda hayalleri olan bir insandim ve karşımdaki kişi de bu isteği surekli dile getiriyordu. Ama ortada şoyle bir durum vardı ki bu kişi senelerdir okulu uzatıyor bir sorumluluk alamıyordu. Surekli dil oğrenmekten bahsediyordu. Dil oğrenip iyi bir iş bulup bir an once evlenmek istiyordu fakat son 1 senedir onca boş vakti olmasına rağmen ve bir kursa 5 bin tl odemesine rağmen doğru duzgun gitmedi. Bende her defasında bak bunu mesleki olarak engel goruyorsun git diyordum. Gitmedi ve ben artık bu konuda yorum yapmamaya ama karşımdaki insanın da sorumsuzluğun gorduğumden uzaklaşmaya başladım. 2 hafta once tesadufen ee planın ne dediğimde başka insanların yanında ilk kez bir tanıdık var londra icin onunla goruşeceğim birkac ay dil kursuna gitmeyi duşunuyorum dedi. Benim şalterler attı. Gitsin gitmesin istemem asla benim oyle bir imkanım yoktu gidemedim. Ama bana hala dil oğreneceğim demesi sinirlerimi zıplatıyor. Burada hic bir emek vermedi orada vereceğinin garantisi var mı ? 1 sene once sorulduğu zaman da hedefi buydu şimdi de bu. Ve ben artık tahammul edemiyorum. Madem bu engeldi tum boş zamanlarında buna vakit ayırıp temeli sağlam bir şekilde sadece bir sureliğine oraya pratik yapmaya gidebilirdi. Artık alaya alındığımı hissetmeye başladım ve patladım. Bana senin planladığın gibi olmuyor diye boylesin diyor. Planladığım şeyde 26 yillik hayatında 1tl bile kazanmamış insanın sorumluluk alması.. sanki cok abes gibi bununla suclandım.
Benim uzaklaştığımı bile bile gore gore kılını kıpırdatmadı.
Is yerindeki arkadaşlarımla dışarı cıkma planım vardı. Gitme dedi ve mantıklı bir acıklaması yoktu. Iclerinden birini sevmiyor sadece. Ama kendisi hic tanımadığımız bir kızla tek ders sinavina calışmış bu kizi da arac bulamadığı icin 1 saatlik yolda yanında getirmiş bir insan.. Bende bana karısmasına musade etmeyerek dışarı cıktım. Bu tartışmadan sonra bir sure goruşmeyelim dedim cunku artık puruz cıkartarak iyice kendinden uzaklaştırmaya başlamıştı. Buna karşılık sana sadece bir kez bi yere gitme dedim buna istinaden goruşmeyelim diyorsun bencede kesinlikle bir sure goruşmeyelim dedi.
Uzun uzun sebeplerini anlatan sebebinin dışarı cıkma demesi olmadığını anlatan bir mesaj yazdım ve bana bende kaldıramıyorum bazı şeyleri en iyisi bir sure goruşmeyelim dedi ve 1 haftadır tek kelime yazmadi.
Suclu iken sucsuz cıktı işin icinden anlayacağınız. Ve ben kendimi cok değersiz hissediyorum.
Gun gectikce uzaklaşıyorum ondan. Sorumsuzluğu yuzunden bu ilişki bitiyor ve o sebebi başka konularda kaldıramıyoruma getiriyor.
Sizce ben haksız mıyım ? Tek beklentim sorumluluk almasıydı. Siz tahammul eder miydiniz 4 senedir okulu uzatan ve hala bazı şeyleri savsaklayan birine
Icimi dokuyorum.
Kadýnca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaþam & Danýþman
- Hayatýn Ýçinden
- Kadýnca
- Icimi dokuyorum.