Hesap vermek?
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Hesap vermek?
-
02-10-2022, 19:36:46Kızlar bugun evlilik kararı başlığı altında yaşadığım ilişkiyi anlatmıştım size. İki gundur konışuyoruz tekrar deneme adına. Az once şoyle bir olay yaşadım, goruştuğum insanla mesajlaştık bikac saat oncesinde işimi bitirip arayacağımı soyledim oda tamam bende arkadaşlarımın yanındayım dedi. Mesajlaştıktan bir saat sonra aradım cevap vermedi , aradan bir saat daha gecti ve bana geri donuş yaptı. Once sebep olarak arkadaşlarım vardı kalabalıktık telefonunu acamadım onları bırakıp konuşamazdımya seninle dedi. Bende tamam olabilir ama en azından acıp iki cumle soyleyebilirdin ben seni merak ettim dedim. Ne var merak edicek bana Guven diye kackere soylucem sana dedi. Bende bunun guvenle alakalı bişey olmadığını sadece aradığımda sana ulaşmayı istiyorum dedim. Belki başıma onemli bir olay geldi O yuzden acamadım telefonunu dedi bana, ne oldu diye sordum bana hesap sorma dedi anlatamam dedi. Ne demek hesap sorma benimle evlenmek istiyorsun ama başına ne geldiğini bilmeye hakkım yokmu ben bu saatte dışarda olsam sana aynı şekilde davransam ne dersin dedim. Kendinle beni bir tutma senin bu saatte dışarda ne işin olur. Ne zaman karım olursun o zaman hesap sorabilirsin dedi. Bende bu cumlesinin sacma olduğunu bunu bana soyleyemeyeceğini anlatmaya calıştım. En sonunda sinirlendi ve bana sen kimsinde bana hesap soruyosun dedi. Bende telefonu suratına kapattım oylece bitti.