Merhaba KK ‘nın guzel hatunları Benim yıllardır kendimde gozlemledigim birtakım seyler var ve sanırım bu durumdan rahatsızım. Sizlerin de fikirlerini almak isterim. Sizler nasılsınız sosyal hayatınızda ? Mesela ben cocuklugumdan beri coklu arkadas gruplarim olsun hatta herkesi birbiri ile tanistirarak buyuk ve tek halinde olsun herkes diye dusunurdum lakin yas geldi 30 ’a evli ve bir cocuk annesi olarak ben bunu basaramadim. Yani her donemimde ve bulundugum ortamlarda iki kisiyi asamadi samimiyet kurdugum insan sayisi. Oldukca konuskan samimi icten oldugum soylenir ama nedense o heves ettigim coook guzel arkadas gruplarim olamadi maalesef Sorun ben de mi ya da kriterlerim de mi bilemiyorum. Bi tane olsun temiz olsun kafasindayim sanirim Ama oyle olmadigi zamanlarda da tek kaliyorum. Acaba cok mu seciyorum insanlari ya da oyle mi yapmak lazim? Biri ile sanimiyetim varsa onabelli kredim var icten ice onu tuketiyosa ( dengesizlik vefasizlik ya da yalan gibi ) once mesafe koyup sonra şak diye kesiyorum samimiyeti. Sanirim asil sorun noktasi bu. Cunku bazen konusu geciyor annemle konustugumuzda insanlari bu kadar kolay hayatimdan cikarmamam gerektigini soyler kendisi ona gore duyma gorme es gec. Ama ben yanlis olan biseyi gormeye tahammul edemeyip dilimi de tutamayinca olay maalesef hayatmdan cikarmaya kadar gidiyor. Bazi insanlara bakiyorum yillarca ya da aylarca konusmayip, arayip sormadigi insanlarla hergun gorusuyormus gibi olabiliyor gorustuklerinde ben mesafeli oldugum insanlarla bu iliskiyi kuramiyorum Siz de durumlar nedir kızlar arkadaslik iliskileriniz de? Ben mi bakis acimi degistirmeliyim acaba? En sonunda saglam arkadaslik araniyor diye yazicam alnima dolasicam yedigim kaziklardan sonra