Eşimle olan bir takım problemlerden oturu baba evine geldim. Eski konularimdan bilen arkadaşlar vardır. Geleli 1.5 Ay oluyor. Bu surede 2 kere eşim whatsaptan yazıp inadından vazgec dedi. Aramaya bile gerek duymadı herhalde ki sadce yazdı. Bende hayır dedim. Ilk geldiğimde babam senin arkandayız deyip o esnada eşim arayinca telefonumu acıp eşimle bir olup beni ezmişti ve bu konuşmaya annem tepki vermişti. telefon acikken bir arbede yasanmisti evde. Ve butun bunlara eşim de telefonda şahit olmuştu. Velhasıl kelam babam sozunde durmayıp bizi ezip gecmişti. Neyse o gunden beri cocuklarla ilgililer. Bana da birşey demiyorlar. Ama bazı konuşmalar geciyor evde. Mesela domates alalım salca yapalım delikadirde giderken gotursun evine. Işte şundan o da goturur fazla alalım gibi.
Annemle arasıra dertlesiriz ben kesinlikle donmek istemedigimi soyledikce boşanma davasını sen acma diyor. O acsın diyor. Iyi de adam benden boşanmak istemiyor ki diyorum. Olsun o acsın diyor. Herşey boşanmak değil bizimle kal bakalım biraz diyor. Ki ilk geldiğim zaman babam destek olmayınca bırakıp gidelim ne halleri varsa gorsunler madem damadindan vazgecemiyor o zamn karisindan kizindan vazgececek deyip gece saat 12 de esya toplamaya baslamisti. Bende cebimizde 5 kuruş para yok iki kucuk cocukla gece yarısı nereye gideceğiz deyip sabah karar verelim demiştim. Bu arada oğlum 2 aylıkti o zaman. Neyse sabah sakin kafayla duşununce kalalim evde dedik.
Yine bu sabah babamla ikisi mutfakta konuşuyor ben bebekle ilgileniyorum benim duymadigimi sanıyorlar. Yine kışlık hazırlığı ile ilgili babam birşey soyledi şundan yap giderken delikadirde gotursun dedi annem de dedi ki iyi de onun hic evden gitmek gibi bir niyeti yok ki. Bunu soylerken ki ses tonu yani gitmemi istiyor da ben gitmiyorum gibi. Bu arada 2 katlı bir evde oturuyorlar ve annem 2. Kat 1 sene icinde boşalacak sen orayı tut cocuklarla orda kalirsin dedi. Evde catistigimiz konular oluyor acaba bu yuzden mi oyle yapıyor anlamadım. Ben duzeni temizliği titizliği severim. Kendisi bu konularda cok rahat. Galiba ben soyleyince kızıyor bana. Orneğin mutfak dolapları cok yaglanmis silelim diyorum iyi sil diyor ben siliyorum. Sonra aksama biber kizartalim diyor vende daha dolaplari yeni sildim kızartma yapınca cok kirleniyor diyorum. Sen dolap sildiin diye biz kizartma yemeyecekmiyiz diyor.
Konuştuğumuzda o adamla omur gecmez dunyada ilk boşanan kişi sen misin diyor. Ama eve donmemi ister gibi de bir hali var.
Suan bebek cok kucuk calışma imkanım yok ve herhangi bir birikimimde yok ayrı eve cıkmak icin. Ne yapacağımı sastim kaldim.
Soz de ben calışacaktim o cocuklara bakacakti.
Dertlesmek istedim cunku artık konuşacak kimse kalmadı.