Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır yazmayı duşunuyordum. Ama derdimi yazmaya cesaretim bile yoktu. 14 yıllık evliyim. 2 cocuğum var. Eşim iyi bir meslek sahibi, oldukca yakışıklı. O mesleğinde cok iyi, cok sevilen ve sayılan birisi ve mukemmel bir baba. Fakat bu 14 yıl icerisinde - cok ozur dileyerek konuya giriyorum- cinsel anlamda farklı fantezileri ile beni cok uzdu. Zamanla sevişme sırasında, benimle değilde başka erkek ile seviştiğini duşun bu beni tahrik ediyor demeye başladı. Tum sevişmelerimizde başka biri ile seviştiğimi hayal ediyordu. Bu şekilde, onun daha da tahrik olduğunu gorduğum icin, bunu fantezi olarak gorduğum icin ve bir zararı olmayacağını duşunduğum icin aldırmadım bu duruma. 5 yıl kadar boyle devam etmiştir. Son 3-4 yıldır da bu fantezilerini gercekleştirmek istediğini soyluyor. Surekli bir erkek arkadaşımla dışarı cıkmamı, buluşmamı, onlarla flort etmemi hatta istersem onlarla sevişebileceğimi soyluyor. Ben kabul etmiyorum tabiki. Boyle bir şey benim aklımın ucundan gecmiyor. Seks dışında ona baktığım zaman iyi bir insan, iyi bir baba, Calışkan, durust, merhametli ve vicdanlı goruyorum. Ama seks sırasında tamamen değişiyor, beni bir başka erkekle hayal ediyor, başka erkeklerle cıkmam icin baskı yapıyor, boyle olursa bana daha cok bağlanacağını soyluyor. Eşim ile bu konuda cok konuştum. Bunun normal olmadığını, bu soylediklerini yaparsam evliliğimizin biteceğini, cocuklarımızın ve benim zarar goreceğimizi, psikolojik bir problem yaşadığını, destek alması gerektiğini soyluyorum. Beni bir sure dinliyor, bir hafta kadar suruyor en fazla. Sonra her şey yeniden tekrarlanıyor. Ve bu hic değişmiyor. Boşanma davası acacağım diyorum, actım da, ama bir şekilde beni ikna ediyor, sozler veriyor ama sonra yine başa donuyoruz. Onu hasta olarak goruyorum ve ona yardım edemiyorum. Onu insan olarak gercekten seviyorum, cocuklarımın duzeninin değişmesini istemiyorum, ailecek cok iyi vakit geciriyoruz, birbirimize ailecek cok bağlıyız. Her şey cok guzelken yatak odasında baş başa kaldığımızda bu istekler benim icin tam olarak bir kabusa donuyor. Cok uzgunum, bu problemini cozemiyorum. Cocuklarım icin uzuluyorum. Eşimin kendisini kontrol etmesini, bu duşuncelerden kurtulmasını ve iyileşmesini istiyorum. Hastalık gozuyle bakıyorum bu duruma. Normal olsa asla boyle şeyler istemezdi. Ve bu konuyu hic kimse ile konuşmadım. Ne kız kardeşimle, ne annemle ne de bir arkadaşım ile. Bana bir kız kardeşiniz ya da bir arkadaşız gozuyle bakarak ne yapabileceğimi, nasıl bir yol izlemem gerektiğini soyleyebilir misiniz? Bir arkadaşın, bir kız kardeşin nasihatlerine, onerilerine cok ihtiyacım var. Şimdiden zaman ayırıp okuduğunuz icin cok teşekkur ederim. Sevgiyle kalın.